Klar til brudevals

Vickie Jo Ringgaard gifter sig den 21. august med sit livs kærlighed. Brylluppet er planlagt ned til mindste detalje

Foto: Jørgen Ploug

29-årige Vickie Jo Ringgaard dansede og charmerede sig ind i tv-seernes hjerter, da hun i 2005 debuterede i "Vild med dans" med skuespilleren David Owe. Men den dans, den dygtige danselærer fra Århus glæder sig mest til at fremføre, kommer ikke i fjernsynet. Lørdag den 21. august gifter Vickie Jo sig i Sct. Pauls Kirke i Århus med sit livs kærlighed, og så er der dømt privat brudevals på en romantisk restaurant ved Silkeborg- søerne. Den udkårne er den tidligere landsholdsspiller i golf, Jesper Diget Fuglsang, 32.

Romantisk frieri
Det flyder med bryllupsmagasiner i Vickie Jos 6. sals lejlighed i Århus med udsigt til Samsø og Marselisborg skovene. Forelskelsen lyser ud af kvinden med en fortid som professionel danser i England og 15 danmarksmesterskaber på sit cv. Hun har kendt Jesper siden foråret 2008, og Vickie Jo var ikke et øjeblik i tvivl, da kæresten friede søndag den 6. december i fjor. Neden for lejligheden dannede Jespers venner i vinterkulden et hjerte af brændende fakler, og så var hun solgt.

Læs også: Vild med dans har ændret mit liv

- Det var sødt og romantisk, og jeg blev både glad og overrasket. Jeg havde ikke brug for betænkningstid. Vi gik straks i gang med planlægningen, og allerede dagen efter var hovedlinjerne til brylluppet lagt. Tingene må gerne gå stærkt, siger Vickie Jo. Sammen med sin far driver hun danseskolen Dance Dreams Studio i Århus, og Vickie Jo er sikker på, at hun har scoret sin drømmefyr. Jesper er nemlig ifølge sin kommende hustru skrap som en gourmetchef i et køkken, hvor hun til gengæld føler sig som en hund i et spil kegler.

Danser på bordene
- Jeg kan bare ikke lave mad. Til gengæld er jeg glad for at spise næsten alt, specielt pasta, fisk og sushi. Selvfølgelig tænker jeg på at spise sundt i hverdagen, men hvis jeg er i byen, holder jeg ikke igen. Da jeg var yngre, måtte jeg som konkurrencedanser altid tænke på, hvad jeg puttede i munden. Kødet skulle være tørstegt, og jeg holdt mig fra sovs og smør. Men i dag tør jeg godt give den gas ved tagselvbordet, for jeg brænder som danser mange kalorier af hver dag, siger Vickie Jo.

Nye grænser
Hun har aldrig fortrudt, at hun i 2005 gik fra at være næsten ukendt Århus-pige til at blive hele Danmarks danse- darling. - Jeg var ikke ret gammel og skulle lige vænne mig til postyret. Jeg indså, at alle mine handlinger havde en konsekvens. Jeg måtte sætte mine egne grænser for, hvad jeg kan tillade mig offentligt, og specielt hvad jeg ikke kan tillade mig.

Læs også: Dans er hårdt arbejde

Ingen familieforøgelse
- Jeg er ikke en pige, der står og putter mig ovre i det ene hjørne, når jeg går i byen. Jeg er til fest, farver og dans på bordene. Her må jeg begrænse mig, men det gør ikke noget. Jeg har næsten kun oplevet positive ting i forbindelse med at være kendt. Vickie Jo er netop blevet opereret i knæet, efter at hun sprængte en menisk i "Vild med dans" i fjor. Men hun har først haft tid til operationen nu. Det kommende ægtepar regner med at flytte i nybygget hus i Brabrand den 1. december, og selv om de 175 m2 blandt andet indeholder børneværelser, er der ikke planlagt familieforøgelse.