Kom nu ned på knæ Kandis-Johnny

De elsker hinanden højere end nogensinde, og de er blevet forældre til en herlig knægt på otte måneder. Gitte Mortensen drømmer om bryllup, men har mere end svært ved at få Johnny Hansen trukket op til alteret.

Kandis-Johnny med Nicklas og Gitte

Der skal to til en tango, og det samme til et bryllup. Men det er svært, når den ene part gerne vil, mens den anden ikke vil helt så gerne.

Bare to kilo fra idealvægten er 42-årige Gitte slank som en limfjordsål og klar til både dans og giftemål. Otte måneder efter at have født sønnen Nicklas bliver den fynske piges tålmodighed testet til det yderste. Med kortere og kortere mellemrum fortæller Gitte sin udkårne, at hun er parat til at skrue sig ned i en figursyet brudekjole og skifte efternavnet Mortensen ud med Hansen. Men Gittes bryllupsdrømme er sat på pause, fordi hendes livs kærlighed er en sindig herre - og stædig som et æsel.

- Jeg synes ærlig talt, tiden er inde til, at Johnny kommer ned på knæ. Jeg ved godt, at en thybo ikke rider samme dag, som han sadler. Måske ikke engang samme uge. Men det her går altså for langsomt. Hvad venter manden på, spørger Gitte med et forundret blik.

LÆS OGSÅ: Da Kandis-Johnny igen blev forelsket

Kandis-Johnnys akutte høreskade

Hvis man tror, at hendes spørgsmål er et udtryk for knas i forholdet mellem Gitte og Danmarks popkonge nummer et gennem de seneste årtier, Johnny "Kandis" Hansen, tager man helt og aldeles fejl. De to elsker hinanden mere end nogensinde. Det emmer af kærlighed og familieidyl i den store villa i Hurup, hvor de nybagte forældre kæmper om at få lov til at holde charmetrolden Nicklas. Men der er altså lige det bryllup, som Gitte længes efter. Når hun taler om det, rammes Johnny som regel af akut høreskade.

- Jeg har sagt til Gitte, at vi skal giftes af den nuværende præst i Hurup Kirke. Han holder om senest tre år. Så har hun trods alt en form for tidshorisont. Vi skal nok nå det hele. I Thy tager tingene nu engang den tid, de tager. Men Gitte behøver ikke tvivle på min kærlighed. Jeg har én gang sagt, at jeg elsker hende. Jeg lovede samtidig, at bliver noget ændret i den henseende, skal jeg nok lade hende det vide, siger 47-årige Johnny med et stort grin.

I Thy tager tingene tid

Johnny "Kandis" Hansen er stadig en meget populær musiker, men i dag behøver han ikke spille for pengenes skyld. Han gør det, fordi han kan lide det, og fordi han har svært ved at sige nej. Selv om Gitte er meget alene, og selv om det har både fordele og ulemper at bo sammen med en populær musiker, vil hun ikke forhindre sønnen i at gå i faderens fodspor, når den tid kommer. Hvis det er det, han vil.

- Jeg håber, at han i givet fald bliver lige så dygtig til musik som sin far. Men jeg håber også, at han verbalt bliver lidt hurtigere på aftrækkeren end Johnny. Jeg vil jo gerne giftes. Men har Johnny spurgt mig? NEJ, siger frøken Mortensen.

Hun ved selvfølgelig, at hun med statsgaranti på et eller andet tidspunkt bliver fru Hansen. Johnny vil jo også gerne hen til ham præsten i Hurup Kirke. Sangeren skal bare lige have taget sig sammen. I Thy tager tingene tid. Bare spørg Gitte.

LÆS OGSÅ: 7-dobbelt platin til Kandis