Lena fik at vide hun aldrig kunne få børn: Nu har hun 4 drenge

Hun blev knust, da lægerne fortalte hende, at hun nok aldrig kunne få børn. For Lena havde altid drømt om at blive mor. Men i dag er Lena, 23, mor til fire drenge – født indenfor bare 19 måneder. Og de sidste tre var trillinger.

Da Lena var 17 år, sagde lægerne til hende, at hun ikke skulle regne med nogensinde at kunne blive mor. Og da i hvert fald ikke uden behandling. For de havde fundet en svulst på hende æggeleder, og cyster på æggestokkene. Desuden led Lena af endometriose, hvilket betyder, at hun dannede livmoderslimhinde uden for livmoderen.

Da Lena Williams fra byen Fleetwood i England bare var teenager, mødte hun sin partner, Aaron Hine, der i dag er 28 år, og som allerede havde en datter, Levi, som nu er 7 år.

LÆS OGSÅ: To ud af tre trillinger født som siamesiske tvillinger: Nu er de adskilt

-Jeg havde planlagt, at rejse verden rundt, før jeg skulle have børn, men nu virkede det helt ligegyldigt, siger Lena, 23, til avisen The Sun.

-Jeg var kun en teenager, men da jeg fik at vide, at jeg nok aldrig kunne blive mor, blev jeg mere opsat på at prøve med det samme, snarere end senere.

Ryan skulle have små søskende

Lena fik en laseroperation for at fjerne de slimhinder, der sad forkert, og hun kom under hormonbehandling. Det hjalp. Ikke i første forsøg, men ved anden behandling blev Lena gravid og fødte sønnen Ryan i september 2013 efter en helt almindelig graviditet.

Lena nød virkelig at være blevet mor og ønskede, at Ryan skulle have små søskende. Så da Ryan nærmede sig sin første fødselsdag, kom Lena igen i hormonbehandling. Hun fik at vide, at hun havde større risiko - eller chance - for at blive gravid med mere end et barn, men det bekymrede på ingen måde Lena eller Aaron.

De tre brødre blev født før tiden og havde brug for hjælp de første måneder. Foto: POLFOTO

 

Denne gang havde lægerne ret. Lena blev gravid igen og ikke nok med det, hun blev gravid med trillinger.

LÆS OGSÅ: Willas mor døde under fødslen: Fars rørende knus til sin lille baby

Da hun var 26 uger henne, fik Lena veer. Hun hastede på sygehuset, og da hun nåede derhen var veerne virkeligt stærke.

-Jeg nåede akkurat ind i fødestuen, siger Lena til The Sun.

13. april 2015 fødte hun først Josh, der vejede 1.075 gram, derefter Jayden på 1.050 gram og til sidst kom Jax, der med 1.100 gram var den største af de tre brødre.

De lignede dukker

Trillingerne blev straks overført til neonatal, hvor Lena senere på dagen kunne se dem.

-De var så små og lignede dukker. Deres lunger var ikke fuldt udviklede, så de havde brug for lidt hjælp, siger hun til The Sun.

I dag har Lena og Aaron netop kunnet fejre deres trillingers første fødselsdag.

-De har det rigtig godt alle tre. Men der har været nogle bump på vejen, siden vi fik dem hjem, siger Lena Williams til avisen The Blackpoll Gazette.

LÆS OGSÅ: Dette søde billede af mor og datter går verden rundt

-To uger efter vi kom hjem, holdt Jax op med at trække vejret, og jeg måtte give ham kunstigt åndedræt. Det var mit livs værste dag. Jeg var så utroligt lettet, da han igen begyndte at trække vejret selv.

 

Lena og Aaron har kunnet fejre deres trillingers første fødselsdag. Foto: POLFOTO

-Josh har været indlagt med bronkitis, og Jaydan fik et rødt udslæt, som vi troede var meningitis, men det var heldigvis ikke noget, siger Lena til The Blackpool Gazette, hvor hun også takker sygehuset, Backpool Victoria Hospital, for al deres hjælp.