Manden er 50 ældre

Kærlighed har ingen alder. I hvert fald ikke i dette tilfælde, hvor en 72-årig mand for alvor har fået sin sag for. Han har fået sig en kone, der ikke blot er 50 år yngre. Hun har også netop gjort ham til far.

Familien kæmpede imod. Men 27-årige Zhan valgte alligevel den 50 år ældre Wen, som hun nu har fået barn med.

Han er klar til sit otium og hun er klar til at leve livet for fulde drag. Det lyder som et umage par, men når det gælder kærlighed, så har den åbenbart ingen alder. I hvert fald ikke i dette tilfælde, der lader til at slå alle andre rekorder i aldersforskel i et ægteskab. Og her med den lille detalje, at den 27-årige kvinde netop har født parrets første søn.
Det opsigtsvækkende forhold er da heller ikke fra vores egne breddegrader men derimod fra Hunan Provinsen i Kina, hvor det umage par har fundet sammen på trods af protester fra den 27-årige kvindes familie. Zhan Feng og hendes 72-årige mand Wen Changlin har dog fundet sammen på trods.

LÆS OGSÅ: Alderen betyder intet

Datter og far var syg

Og historien bag er da også noget særligt. Wen Changlin fungerede nemlig som såkaldt barfods-doktor i regionen og som sådan plejede han sin nuværende kone fra hun var 15 år gammel. Både Zhan og hendes far var syge og krævede årelang behandling som den 72-årige Wen altså stod for. Under forløbet opstod der et særligt bånd mellem de to - et bånd, der blev styrket, da Zhans far i 2006 bukkede under for sygdommen. For at støtte Zhan efter sin fars død, flyttede Wen ind i huset, hvor han fortsatte med at pleje hende. Da hun blev rask krævede hendes familie, at Zhan flyttede hjem igen.
Og det gjorde han. Men kort efter flyttede hans kommende kone altså med. Og tilsyneladende er de begge meget glade. I hvert fald nyder det at vise deres nyfødte frem. Det foregår på motorcykel, som billedet viser. Og det er kvinden, der styrer og den gamle mand, der holder barnet. Han har dog prøvet det før. Han har tre børn fra et tidligere ægteskab.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-