Mor får rørende brev tre år efter sønnens død

Tracy Squires søn Daniel var blot 18 år, da han mistede livet i en trafikulykke. På treårsdagen for Daniels død modtog Tracy et brev fra en anonym kvinde, som rørte hende dybt.

18-årige Daniel Squire fra Dover i England blev i 2013 væltet af sin cykel, da en varevogn ramte ham, mens han trænede til en Iron Man.

Da Daniels forældre, Tracy og Symon, fik besked på, at Daniel ikke ville overleve ulykken, besluttede de midt i sorgen over at miste deres søn, at hans organer skulle doneres til andre, der havde brug for dem.

Ibi Makienok deler billeder af sin sygdom - har et vigtigt budskab

Det reddede fire andre personer, som fik hhv. hans hjerte, lever og to nyrer.

Èn af dem, en anynom kvinde, som fik den ene af Daniels nyrer, sendte i lørdags – på treårsdagen for Daniels død – et brev til Tracy, som rørte hende dybt.

- Det er tre år siden, og jeg takker jer hver dag. I gav andre håb midt i jeres mørkeste stund. Alt går godt her. X

Føler Daniel stadig er i live

Tracy Squire siger til The Mirror om brevet:

- Når man får sådan et brev, så får det en til at tænke, at han på en måde er i live et sted derude. Det betyder meget. Og det er rart – det giver os en lille smule trøst at vide, at vores søn er i live i en anden person. Han var en god og elskelig dreng. Alle som, har fået en del af Daniel skal være meget glade og beærede, fordi han var en exceptionel ung mand.

Gav fremmed man sin nyre - og fik hans hjerte til gengæld

Tracy fortæller desuden, at hun og hendes mand føler, at de har gjort det helt rigtige ved at donere Daniels organer.

- Det er helt sikkert noget, som han selv ville have ønsket, siger hun.