Nana fra tv skal giftes

Nana skal giftes. Barbara Rothenborg var alle børns store tv-stjerne tilbage i slutningen af 80, da hun spillede Nana side om side med Jesper Christensen i tv-serien ”Nana”. Dengang var hun bare 6 år. I dag er hun blevet 34, og hun glæder sig til sit bryllup med Martin Madsen.

-Jeg skal giftes til august. Med Martin Madsen, siger Barbara Rothenborg, som mange stadig genkender som Nana, pigen der har fået generationer af børn til at sidde klistret til tv-skærmen, når hun sammen med Jesper Christensen spillede hovedrollen i serien Nana.

Jeg vil have børn

-Jeg vil gerne have børn, og selvfølgelig kan man godt få børn uden at være gift, men mon ikke jeg er blevet lidt smittet af den måde, man gør tingene på i USA, siger Barbara Rothenborg med et smil.

LÆS OGSÅ: Nadja fra De unge mødre glæder sig

Hun har nemlig levet omkring 10 år i USA, hvor hun blev uddannet som instruktør og arbejdede i flere år som sådan.

Ny Krumme-film

I dag er Barbara - eller Nana - tilbage i Danmark, og også her er hun i fuld gang som instruktør. Da vi møder hende, er hun ved at instruere den nye Krumme-film, Krummerne - Alt på spil, som får premiere 2. oktober.

LÆS OGSÅ: Stephanie kæmper videre

For øvrigt lidt sjovt, at hun instruerer netop en film om Krummerne. Hun havde i de to første krummefilm som barneskuespiller en populær rolle som Krummes store kærlighed, Yrsa.

Mødtes på arbejde

LÆS OGSÅ:Natascha Linea og Bent sammen igen

Hendes kommende mand, Martin Madsen, har Barbara mødt i filmmiljøet. Han arbejder som Visuel Effects Supervisor, men ikke på den nye Krumme-film.

Serien om Nana er stadig populær. Den er en af de meste viste serier på DR's Bonanza og rigtig mange har set den på Youtube.
Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-