Ny Hammerslag vært venter på kærligheden

Christian Degn er ny vært på Hammerslag, og nu mangler han bare en sød kæreste og nogle børn, så er hans drømme opfyldt.

Alle kender Hammerslag og alle kender værten, der hver uge fører to hold rundt i huse, hvorefter de skal gætte prisen. Men nu skifter programmet værten ud, så alle kender ikke Christian Degn. Endnu. Det går sikkert stærkt modsat Christian Degns familieplaner.

Læs mere om Christian Degn her

Har to store drømme

Børn er en af de ting, der står på Christians ønskeliste, det er bare ikke helt kommet dertil endnu.
-Jeg har haft to store drømme: At blive journalist og at blive far. Familiedrømmen har jeg fejlet indtil videre, siger han til Ude og Hjemme.

Og det er sådan set okay, for man skal jo ikke blive far bare for at blive det:

-Jeg har ikke fulgt den jyske masterplan, hvor man helst skal være gift, inden man er 30. Jeg vil rigtig gerne være far, men ikke for enhver pris, og jeg har ikke fundet den rette endnu. Når hun kommer, så slår jeg i den grad til. Det er jo livets vigtigste valg, så jeg prøver at koncentrere mig lidt om det.

Mangler dine fugle en bolig så lav selv en redekasse til dem - se her


Ingen facitliste

Bare fordi Christian Degn leder efter den rigtige, så har han altså ikke alle mulige ideer om, hvordan hun skal se ud eller være. Det giver ganske enkelt ingen mening at have det:

-For at være ærlig har jeg set mange lave en facitliste, når de skal finde en partner. Især veluddannede kvinder, som laver alle mulige formuleringer om, hvad de vil have. Jeg tror, de spænder ben for dem selv, for i virkeligheden er det måske ikke det, de vil have.

Forhåbentlig dumper der snart den helt rigtige kvinde ned i skødet på den unge vært, så han kan få succes med både karrieren og kærligheden.

Derfor sagde Peter Ingemann farve - læs med her