Sarona atter sammen med sit barns far

Efter en skræmmende tid for Sarona, hvor hun har følt sig truet af sin ekskæreste Samuel, er lykken endelig vendt for den unge mor. Hun og datteren Isabells far Kenny Oestrich har fundet kærligheden igen, og parret har planer om at flytte sammen.

-Jeg har faktisk aldrig været så lykkelig før. Det går godt på min uddannelse, Kenny og jeg er nyforelskede, og Isabell er ovenud lykkelig over, at hendes mor og far er sammen, siger Sarona.

Glæder sig til rigtig familiejul

Det er tre år siden de to gik fra hinanden. Da var Isabell bare tre år, og hun mindes ikke sine forældres brud.

-Isabell fylder seks år her i november, og hun glæder sig til at fejre fødselsdag med os begge to for første gang. Julen bliver også helt særlig for hende, for hun kan ikke huske, at vi fejrede jul sammen da hun var lille, forklarer Sarona.

Fra dreng til mand

Hun og Kenny dannede i første omgang par i otte år, før det gik galt imellem dem. Kenny var kun 17 år, og Sarona 21, da de mødtes, og Kenny flyttede direkte fra sin mor hjem til Sarona.

Aldersforskellen blev især tydelig, da Isabell kom til verden. Selv om Kenny var en opmærksom og kærlig far for sin datter, gled han og Sarona lidt fra hinanden.

-Dengang var han jo bare en dreng, og nu er han virkelig blevet voksen. Han er blevet moden af at have Isabell alene, når hun var hos ham. Pludselig skulle han jo smøre madpakke, holde styr på skole-ting, betale sine regninger og sørge for alt det praktiske, fortæller Sarona.

Troede på kærligheden

De to forblev gode venner, efter Sarona gik fra Kenny. Han var ked af det, men blev ved med at påstå, at de nok skulle finde sammen igen.

Læs også: Forholdet mellem Sarona og Samuel var dødsdømt fra starten. Hans jalousi dræbte det.

-Kenny sagde altid: Du er min soulmate, og der kommer en dag, hvor vi igen er sammen, fortæller Sarona, som valgte at lukke ørerne for Kennys romantiske forudsigelser i de tre år, de var fra hinanden.

Hjalp da Samuel stalkede

Da Sarona mødte Samuel fra Tv-programmet "Singleliv" blev Kenny knust, men opgav aldrig at vinde Saronas hjerte tilbage. Fra sidelinjen så han til, mens Sarona fik nok af Samuels jalousi og slog op.

-Kenny har hjulpet mig meget, når jeg har været bange for Samuel. Han har passet på mig og Isabell, og nu er jeg ikke bange for Samuel længere. Det er kun to måneder siden, Samuel sidst fulgte efter mig og min søster i bil. Nu holder han sig væk, fortæller Sarona

Læs også: Da Sarona slog op med Samuel, begyndte han at chikanere hende

Hun og Kenny har været kærester i smug i et par måneder af hensyn til Isabell.

-Jeg ville ikke gøre Isabel endnu mere ked af det, hvis det viste sig, at det ikke holdt, fortæller Sarona.

Isabell er lykkelig

Først da parret var blevet enige om, at de atter skulle satse på et langt liv sammen, fortalte de deres datter, at mor og far var kærester.

-Isabell går og smiler hele tiden. Nu har hun ikke længere problemer med at falde i søvn. Før var hun nervøs og ville helst passe på mig, fordi hun også oplevede Samuel truende og så ham stå med et bat i hånden på plænen foran vores vinduer. Hun kom ofte ind og spurgte, om jeg var sikker på, at der ikke kunne komme nogen ind ad dørene, fortæller Sarona.

Hun havde dårlig samvittighed over, at hun havde involveret sig med en mand som Samuel, som hun ikke kunne beskytte hverken sig selv eller sit barn imod. Selv om Sarona ikke frygtede for sit liv, følte hun sig ulykkelig og magtesløs over Isabells frygt.

-Det var jo forfærdeligt, at Isabell forsøgte at passe på mig. Hun sagde: Mor! Du kan jo ikke gøre så meget, for du er ikke lige så stærk som min far, fortæller Sarona.

Vil have flere børn

Men nu behøver Sarona heller ikke at være stærk længere. Den rolle vil Kenny hellere end gerne overtage. Faktisk har han bare ventet på, at han atter fik lov at blive lukket ind i familien igen. Snart vil de tre finde et nyt sted at bo og de er også begyndt at tale om en søster eller bror til Isabell.

-Hvis jeg ikke blev så dårlig, når jeg er gravid, så skulle det ske med det samme, så Isabell også kan nå at få glæde af at få en bror eller søster. Men nu vil jeg lige gøre min uddannelse færdig først. Der går kun 14 måneder, fortæller Sarona.