Uventet kærlighed: Kæledyrs-annonce bragte os sammen

Sandie havde for nylig forladt sin kæreste, hun var gravid i fjerde måned, og da lægen sagde, at hun ikke måtte have en kattebakke i nærheden, skulle hun af med sine elskede katte. Hun tilbød kattene i en annonce, men da landmanden Manfred kom for at hente dem, var det ikke kun kæledyrene, han fik. Han fik også sit livs kærlighed

Uventet kærlighed

Kattene Aja og Bella læner sig kælent op ad Sandies ben, da det banker på døren. Lægens ord om, at hendes voksende, gravide mave ikke har godt af et stof, der findes i kattenes bakke, har betydet, at hun bliver nødt til at skille sig af med de to firbenede kælepotter. Det var med stor sorg, at hun skrev et opslag i en ”gives væk”- gruppe på Facebook, og der gik ikke lang tid, før en landmand skrev tilbage, og de aftalte, at han skulle hente dem.

 

Da Sandie åbnede døren (til sin lejlighed i Viborg), blev hun mødt af et sødt smil, og hvad der bare skulle være en overlevering af de elskede katte, endte med, at Manfred blev inviteret indenfor. Snart var der gået flere timer og drukket adskillige kopper kaffe.

LÆS OGSÅ: Forelsket i ukendt donor

– Jeg havde en god følelse i kroppen, da han stod der. Jeg syntes jo, at han så sød ud, og han var bare så nem at snakke med, men jeg havde besluttet mig for, at jeg ikke skulle have en kæreste, og det ville jeg virkelig holde fast i, fortæller 30-årige Sandie Raudies, der allerede havde datteren Emily.

Majsmarkerne omfavner den store gård nær Viborg, og da Ude og Hjemme er på besøg, er kærligheden imellem Sandie og Manfred ikke til at skjule. Et stort smil breder sig på deres læber, da snakken falder på det tilfældige møde, der skulle vende op og ned på deres liv.

 

Forelskede sig

Da Sandie den dag lukkede døren efter Manfred, gik der kun et par dage, før Sandie igen modtog en besked. Manfred tænkte, at Sandie nok kunne have brug for lidt hjælp med nogle dagligdagsting, og han tilbød sig. Denne gang tog timerne hinanden.

– Jeg kan huske, at han startede et par sætninger med ”hvis vi var kærester, så...”, men selv om jeg virkelig godt kunne lide ham, havde jeg flere gange kastet mig hovedkuls ud i forhold, og det endte hver gang skidt, så jeg prøvede at se tiden an, smiler Sandie. 

   Men en dag fik hun en besked om, at et kært familiemedlem var kommet på hospitalet i Odense. Uden bil og med en efterhånden stor mave kunne hun ikke lade være med at skrive til Manfred, om han kendte en billig måde at komme til Fyn på. 

På gården modtog Manfred beskeden fra Sandie, mens han havde allermest travlt med jobbet som landmand. Men til trods for, at han nærmest aldrig tog en fridag, tilbød han Sandie at køre hende til Odense. På den tur var Sandie ikke i tvivl om sine følelser for Manfred. Alligevel valgte hun at holde igen. 

LÆS OGSÅ: Dødende mors rørende afskedsbrev

 

Tilbød sin hjælp

– Jeg sendte et billede af en seddel, hvor jeg havde skrevet, om hun ville være kærester, og så muligheder ja, nej og måske. I starten svarede hun nej, smiler 40-årige Manfred, men inderst inde vidste han godt, at det var et spørgsmål om tid.

Kort tid efter blev Sandie introduceret for Manfreds tre børn, og så var hun solgt. Derfor valgte hun efter den dag at sende en besked til Manfred, hvor hun sprugte, om de skulle være kærester. Endelig var de enige. 

Mandfred tog del i Sandies graviditet, som havde det været hans eget barn, hun ventede. Han var ved hendes side til scanningerne, og da Freya kom til verden, var det Manfred, der fik den lille guldklump i armene.

– Den dag vidste jeg, at han var min drømmefyr. Han var uselvisk, og han var der hundrede procent, så jeg følte mig virkelig heldig.

Selv om tanken om at skifte byen ud med et liv på landet var skræmmende, vidste Sandie, at det var sådan, det måtte være, hvis hun skulle dele adresse med Manfred. Sammen med datteren Emily flyttede hun ind med nyfødte Freya, hvor hun igen kunne dele adresse med de to elskede katte, som i sin tid bragte dem sammen. For Manfred er den førhen så tomme gård nu blevet fyldt med liv, stilheden erstattet af glade børnestemmer.

– Der kom en dejlig varme i huset. Lige pludselig var det et hjem og ikke bare en bolig, hvor jeg overnattede og så lidt fjernsyn. Det er en rigtig god fornemmelse, fortæller Manfred, der havde hørt efter de gange, hvor Sandie havde sagt, at hun gerne ville giftes, inden hun blev 30 år.

 

Gik på knæ

Så da Sandie en dag var færdig med et otte timers førstehjælpskursus i forbindelse med, at hun skulle tage kørekort, og gik udenfor, blev hun mødt af et syn, der stadig kan få sommerfuglene til at flakse rundt i maven.

Foran hende stod Manfreds børn, og med Freya på armen faldt han på knæ foran Sandie.  

– Det var simpelthen så fantastisk, og jeg blev så rørt. Jeg ville så gerne giftes med Manfred, og så lå han der. Jeg følte mig næsten for heldig.

Den 1. august 2015 sagde Manfred og Sandie ja til at være sammen for evigt, og i dag har Sandie svært ved at finde noget, som hun savner i sit liv.

LÆS OGSÅ: Folk taler grimt om vores kærlighed

– Det var som et puslespil, hvor brikkerne bare faldt på plads. Der har været så megen sorg og frustration i mit liv, men denne gang kan jeg mærke, at det er det helt rigtige. Det er jo en fantastisk følelse, forklarer Sandie.

På gårdspladsen løber et stor kuld killinger rundt mellem benene på Manfred, Sandie og den nu 2-årige Freya. De to katte, der for to siden bragte dem sammen, er blevet en endnu større kattefamilie, og både fire- og tobenede trives på gården. Dog er der en ting, som Manfred og Sandie ikke er helt enige om.  

– Vi diskuterer lidt om, hvem der er Aja og Bellas ejere. Jeg synes jo, det stadig er mine og Emilys. Det er Manfred så ikke helt enig med mig i. Men det er nok også lige meget nu, griner Sandie.