Det spøger i Lenes lejlighed

Hvordan er det at bo et sted, som har været scene for mord? Læs reportagen her.

Selv om mordet skete to år før, Lene og børnene flyttede ind i lejligheden i Brøndby, har den grufulde handling påvirket familien dybt. Det onde, der skete dengang, er nemlig blevet hængende i stuerne.

Stolen vippede frem og tilbage
I årevis er der sket uforklarlige ting i familien Ditlevsens lejlighed i Brøndby syd for København. Som f.eks. dengang el-tandbørsten ude på badeværelset pludselig gik i gang af sig selv, eller da Lene og hendes tidligere mand Kaj hørte en tredje kvinde trække vejret i soveværelset. Der var også dengang for tre år siden, da en stol på Kias værelse på magisk vis begyndte at vippe fra side til side tre gange.

"Da blev jeg rigtig bange" forsikrer Kia som sammen med resten af familien sendte bud efter Clairvoyant Anne-Marie Østersø.

En frygtelig forbrydelse
Anne-Marie Østersø rejser sig og går roligt rundt i de forskellige rum for at fornemme energierne. Lige så stille falder brikkerne på plads. Det viser sig, at lejligheden for mange år siden dannede rammen om en frygtelig forbrydelse. En tidligere lejer dræbte sin kone ved at skære halsen over på hende. 

"Det var den dræbte kvinde, du hørte trække vejret" fortæller Anne-Marie, som derefter renser hjemmet for spøgelser. Det viser sig, at også Lenes mor gik hvileløst rundt i lejligheden fordi hun ville give sin datter et kærligt spark til at komme videre. De negative energier letter kort efter, og familien kan atter ånde lettede op.

Læs mere på Ude & Hjemme - UdeOgHjemme.dk

Læs også:

Clairvoyant: Din far begik ikke selvmord
"Jeg har brugt en astrolog til at vejlede mig i min karriere"
Clairvoyanten til Camilla: Dine børn får et godt liv