Det spøger i Nordvest!

”Jeg vil ikke have ham herinde”, råbte Christels søn, når han atter kom løbende ud af sit værelse. Vi tog på besøg med den moderne heks, Mariakaisa for at hjælpe.

Clairvoyance hjælper Christel og hendes søn

En halvflad badebold.

Sådan føler man sig ofte, hvis man har spøgelser boende, fortæller Mariakaisa, der er clairvoyant, moderne heks og er taget med Oestrogen.dk på besøg i Nordvest-kvarteret i København.

Her bor Christel.  Hun har skrevet til Oestrogen.dk, fordi hun har haft nogle lidt mystiske oplevelser hjemme i den lille lejlighed, hun deler med sin søn.

Har du lyst til at prøve clairvoyance? Prøv en session med en af vores dygtige clairvoyanter

Søvnproblemer
Og hun føler sig faktisk lidt som en halvflad badebold og er virkelig træt. Christel indrømmer da også, at hun næsten ønskede, at vi ikke skulle komme på besøg denne dag. Hun ville hellere have sovet lidt. Men heller ikke det er altid nemt:

”En nat sad der en tåge over mit hoved og bryst”, forklarer Christel om en af de gange, hun har været forstyrret af noget mystisk.

Mariakaisa forklarer Christel, at det ofte er halsområdet, der er påvirket, når man har åndeligt besøg.

”Så kan det føles som om, man er ved at blive kvalt, men det skyldes, at det er omkring halsen og nakken, at ånderne kan tage energi fra os”, forklarer Mariakaisa.

Aggressive energier
En gang i mellem går elektronikken også amok hos Christel. Videooptageren kan begynde at optage midt om natten. Og måden Christel har fundet ud af at slukke apparatet på er og ikke helt traditionel:

”En nat sagde jeg bare ’helt ærligt, den skal slukkes, jeg skal sove!”

Og så slukkede den.

Mariakaisa går stille rundt lejligheden. I entreen er der stille, fortæller hun. Men i køkkenet, over mod den ene væg, er der et eller andet galt. Der gemmer sig en skærmet dør ind til sønnens værelse. Derinde hvor sønnens seng står. En seng, som sønnen mener, bliver rystet af det, han kalder ’skyggen’.

”Her er aggressivt. Jeg kan altid mærke det i min hals med det samme,” siger Mariakaisa, og forklarer at ånder ofte bliver i denne verden, hvis de er særligt bundet til et sted. Eller i forbindelse med ulykker.

Patrick
Den moderne heks trækker vejret dybt.

”Ham, der er her, har været her i lang tid. Han er død sidst i 1960’erne, og han er lidt handicappet på en eller anden måde”, forklarer Mariakaisa.

Ånden, der huserer i Nordvest, er dog ikke ond, beroliger Mariakaisa. Men han er voldsom og vil meget gerne lege med Christels søn.

”Jeg tror, han hedder Patrick!” udbryder hun så.

Patrick er meget stor. Ret overvægtig og har ligesom udflydende træk i ansigtet, beskriver Mariakaisa. Han ville gerne flytte hjemmefra, men kunne ikke på grund af sit handicap. Hans mor er, siger Mariakaisa, død indenfor de sidste ti år. Og det bliver hende, der skal modtage Patrick på den anden side.

Men først skal vi lige have styr på Christel. Mariakaisa mener nemlig, at hendes energier tiltrækker ånderne. Og dem er der faktisk to af. Inde i stuen bor en anden ånd – en gammel mand, som Christel har taget med hjem.

Læs også: Rørende historier om afdødekontakt

Energierne i balance
Og hvis Christel ikke vil have flere ånder med sig hjem, så skal hendes energier lukkes og der skal skabes mere balance.

Så mens den gamle mand, Kaj eller Karl, hedder han, og Patrick inde i børneværelset, venter, placerer Mariakaisa Christel på sofaen.

Men en hånd på Christels nakke og en anden på hendes lår, begynder heksen healingen. Nogen tid senere erstattes hænderne af krystaller, som Mariakaisa ligger på Christels krop.

Healingen går ikke ubemærket hen. Først rykker det i Christels fødder, der danser rundt. Så skælver det i underansigtet og pludselige hovedpiner sætter ind. Og så pludselig er det hele væk.

Væk er også den halvflade badebold.

”Det er som at have lyn i fingrene,” udbryder Christel og begynder nu at vimse rundt i lejligheden.

Læs også: Bevidstløse Dan mærkede kærestens kærlighed

Over på den anden side
Energibomben, der har taget den flade badebolds plads, fortsætter sin ivrige bevægelser, mens Mariakaisa gør sig klar til endeligt at følge ånderne over på den anden side.

Hun sætter sig stille på gulvet inde på sønnens værelse.

”Jeg går selv med Patrick hen til hans mor. Der er tåget, lidt som vand, men samtidig lysende,” forklarer Mariakaisa.  Patrick er ikke helt villigt til at give slip, men til sidst forsvinder han.

Den gamle mand i stuen har et sidste budskab til Christel:

”Du skal tage vare på dig selv.”

Mariakaisa stirrer ud i luften. Det er åbenbart den gamle mands kone, der tager i mod på den anden side. Hun er helt sammensunket, siger Mariakaisa.

”Han har ikke kunnet passe på sin kone, som har haft meget skrøbelige knogler, det er sikkert derfor han så gerne har villet passe på dig.”

Spøger det stadig?
Halvanden uge efter taler vi igen med Christel. Og det er sket noget i hendes lejlighed siden vores besøg_

”Efter Mariakaisa har været her, føles her "tomt". Forstået på den måde, at den spænding eller de vibrationer, der var her, de er væk!” forklarer en lettet Christel.

”Det er først nu her bagefter, jeg har opdaget, at der har været den spænding, simpelthen fordi den mangler. Det lyder åndssvagt, det ved jeg, men det er den bedste måde, jeg kan forklare det på.”

”Før var her en summen, en aktivitet som er ubeskrivelig, og nu er her ro.”

 Se meget mere om Mariakaisa på www.naebbet.dk

 

Læs også: I kontakt med afdøde Laila