Skæbner

Døde første dag i dagpleje

13. april 2016 af Joan Andersen. Foto: gofundme.com
Moren frygtede, at noget ville gå galt, når hun afleverede sin datter i dagpleje, men ikke i sin vildeste fantasi havde hun regnet med, at hendes lille pige ikke ville overleve.

Adrienne havde frygtet dagen. Den dag hvor hun skulle begynde på arbejde igen efter sin alt for korte barselsorlov. Den dag hvor hendes lille pige, McKenna Rose, skulle afleveres i dagpleje og undvære sin mor hele dagen.

McKenna blev født den 15. december 2015, og allerede den 1. april var barselsorloven slut. Tre en halv måneder.

Afleveret i dagpleje

Familien bor i Lehigh Township vest for New York, USA, og tæller mor Adrienne Kromer, hendes forlovede Bryan Felmly, deres fælles barn McKenna Rose, og Adriennes datter.

LÆS OGSÅ: Fem fremmede ammede hendes søn

Adrienne afleverede McKenna i dagpleje klokken 7.45 den morgen. Den lille pige havde det fint. Hun var ikke den mindste smule forkølet, syg eller ked af det.

Moren var nervøs. Hun havde ikke været adskilt fra sin lille pige mere end maks halvanden time, og nu skulle de undvære hinanden hele dagen. Så hun ringede til dagplejeren tre gange i løbet af dagen, for at sikre sig at McKenna havde det godt.

Ville ikke have flaske

Om morgenen fortalte dagplejeren, at McKenna havde det fint. Ingen problemer. Omkring middag fortalte hun, at den lille pige blev sur, hver gang flasken nærmede sig hende.

Adrienne havde ammet hende, så det var måske ikke så underligt.

LÆS OGSÅ: Fly vendte om så bedsteforældre kunne sige farvel til dødende barnebarn

Moren bad dagplejeren om at forsøge at give hende mælken med en sprøjte, for den lille pige havde kun fået 60 ml, siden hun blev afleveret om morgenen.

- Om hun gjorde det eller ej, ved vi ikke, skriver faren på familiens støtteside.

Moren ringede igen omkring kl 14.30. Dagplejeren fortalte, at McKenna kun havde taget omkring 45 ml mælk fra flasken, og hun forsøgte at få mælken ud ved at gnave på sutten.

- Hun lagde hende til at sove, og hun faldt i søvn med det samme, hvilket ikke ligner McKenna. Hun skal normalt vugges og nusses i søvn. Adrienne var knust, så hun sagde til dagplejeren, at hun ville tage fri fra arbejde en time tidligere. Det var klokken 15.30, fortæller Bryan.

Hun trækker ikke vejret

Moren gik fra sit arbejde som lovet, men allerede på vej ud til bilen, blev hun ringet op af dagplejeren.

- Hvor er du?! Det er babyen?! Hun trækker ikke vejret. Kom så hurtigt du kan, sagde dagplejeren i telefonen.

LÆS OGSÅ: 8-årige blev voldtaget og dræbt: Her er de sidste billeder

Dagplejeren havde kigget til McKenna klokken 15 for at vække hende og forsøge at få lidt mad i hende, inden moren kom. Men der trak den lille pige ikke vejret.

- Vi troede, de havde ringet til alarmcentralen. Men de havde først ringet til dem klokken 15.33, fortæller faren.

Den lange tur

10 minutter senere ankom Adrienne til dagplejen, og to minutter efter kom Bryan også, men ambulancen var allerede kørt med deres datter.

- Vi kørte så hurtig, vi kunne, men sad fast i myldretrafikken fredag eftermiddag. De længste 20 minutter i vores liv, fortæller han.

McKenna var død

På hospitalet fik de den værste besked.

- De kunne ikke redde hende. Adrienne skreg.

- Vi har ingen ord, ingen svar, ingenting. Obduktionen dagen efter viste ingen tegn på skader, og vi fik at vide, at der kan gå op til 14 uger, inden de finder ud af, hvorfor hun døde, fortæller Bryan.

LÆS OGSÅ: Far til fire kæmper for sit liv

- I mellemtiden er vores familie knust. Jeg har mistet mit første barn, Adriennes datter har mistet sin søster, og Adrienne har mistet den datter, hun har ventet på i over 8 år, skriver han.

- Der er ingen grund til, at en sund og rask baby på kun 3,5 måneder skal miste livet. Adriennes første dag tilbage på arbejde. McKennas første dag i dagpleje. Hun føler, hun har fejlet som mor, og jeg kan ikke fjerne den følelse fra hende, skriver Bryan.

- Vores søde lille prinsesse lærte aldrig at gå, men nu har hun vinger.

Det sidste farvel

I søndags skrev Bryan, at familien nu havde været igennem den anden sværeste dag i deres liv. De havde begravet lille McKenna Rose.

- Selv om det var svært, vat der også en følelse af fred. Fred i den forstand, at vi endelig kunne tage vores søde McKenna med hjem, hvor hun hører til. Hun har været væk i alt for længe.

Sponsoreret indhold