Skæbner

Du må ikke dø mor

30. marts 2016 Nina Sommer
Jeppe Michael Jensen
Da Aimee fik beskeden om, at hendes mor havde fået konstateret brystkræft, brast hendes verden. Hun trak sig ind i sig selv, og katastrofetankerne begyndte at tage over. Det blev til sidst så slemt, at hun begyndte at skære i sig selv

12-årige Aimee sidder over for sin far i bilen. Han har hentet hende, så hun ikke behøver at tage bussen hjem. Men hvad hun troede var en glædelig overraskelse, viser sig hurtigt at rumme en besked, der vil vende op og ned på hendes liv.

LÆS OGSÅ: Mor og søn havde kræft samtidig

 - Mor er syg, siger hendes far med en sørgmodig mine.

Hendes første tanke er, at hendes mor har fået influenza. Men da ordet kræft rammer hende, så ved hun godt, at det er alvorligt, og da hendes far starter bilen og kører mod familiens hus, går der ikke lang tid før de må holde ind til siden, så tårerne kan få frit løb.

LÆS OGSÅ: Ofrer livet for at blive mor

 - Jeg vidste ikke helt, hvad kræft var for noget. Men jeg kunne se på min fars ansigtsudtryk, at det var alvorligt, så allerede fra den dag, begyndte jeg at være bange for, at min mor ville dø fra mig, fortæller den nu 15-årige Aimee Wild fra Tappernøje. 

 

LÆS RESTEN AF DEN STÆRKE HISTORIE OM AIMEES TANKER OG FØLELSER UNDER HENDES MORS SYGDOMSFORLØB. DET ER I UDE OG HJEMME, DER UDKOMMER I DAG DEN 30. MARTS 2016

Sponsoreret indhold