Skæbner

En mors sidste farvel

4. august 2013 af Joan Andersen, Foto: Gregers Kirdorf
Lone sad ved sin datters side i to måneder, mens hun kæmpede for sit liv. Til sidst blev det for smertefuldt. Lone vidste, det var tid til at sige farvel, og hun gav Trine lov til at give slip. I dag er hun i tvivl, om hun har gjort det rigtige. Clairvoyant Pia Neves de Brito hjælper hende med at få svar.

- Jeg leder efter en mening med det hele. Hvorfor, spørger Lone Bang Andersen ud i rummet og ser lidt fortabt ud.

Clairvoyant Pia Neves de Brito lukker øjnene og koncentrerer sig. Hun vil forsøge at give Lone de svar, hun søger, ved at tage kontakt til Lones datter, som døde den 19. december 2011.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fik blodpropper

Trine Bang Andersen var 21 år, da hun fik en hjerneblødning og flere blodpropper i hjernen. I knap to måneder kæmpede hun for sit liv, mens hendes mor sad ved siden af hende og bad for at se sin smukke datter åbne øjnene igen.

Session med Pia Neves
Du kan selv købe en session
med Pia Neves de Brito over
telefonen. For 700 kr. får du
en clairvoyance og for 900 kr.
sætter hun dig i kontakt med
den, du har mistet.
Læs mere om at købe en session
med Pia Neves de Brito her >>

Hendes bønner blev hørt, men det var ikke den samme Trine, der vågnede. Livsgejsten og glæden var forsvundet. Smerten var altoverskyggende. Kort tid efter fik Trine det værre igen og faldt i en dyb søvn.

- Hvis du ikke føler, du kan mere, så er det okay. Du må gerne give slip, sagde Lone til sin datter.
Få minutter efter var hun borte.

Læs også: Afdødekontakt: Kissers søn blev skudt af politiet

Kontakt til den anden side

Clairvoyanten har fået kontakt til Trine på den anden side.
- Hun er en sjov pige. Boblende af glæde og lidt småforvirret. Hun havde et flot hår. Hun gik meget op i det, også neglene, fortæller Pia uden at vide, at Trine drømte om at blive make-up artist.

- Hun har travlt med at skælde dig ud over småting, men der er også en taknemmelighed for, at du har taget dig af hendes to katte, siger hun.

Lone genkender tydeligt sin datter og kan ikke holde tårerne tilbage, mens Pia forsøger at spore sig ind på, hvordan hun døde.

Sådan døde Trine

- Jeg får ondt i halsen. Meget ondt. Kvælningsfornemmelse, siger Pia
- De satte en slange ned. Det gav hende opkastsfornemmelse, fortæller Lone.

- Hun ville have den ud og bare slukke for kontakten. Det, der skete, er højest besynderligt. Hun lå der kun i en til tre måneder. Jeg får en brusende fornemmelse i kroppen. Et eller andet løb løbsk. Hun startede med at blive svimmel, så blev hun lammet i den ene side, nærmest følelsesløs, men jeg ved ikke præcis, hvad der er sket, siger Pia.

Lone nikker.
- Jeg fandt hende på badeværelset, hvor hun var faldet om. Hun havde fået blodpropper i hjernen på grund af p-piller.

Læs også: Jaget på flugt af spøgelser

Spørgsmålene presser sig på

- Har hun det godt derovre? Er hun ked af det?

- Hun har prøvet at fortælle dig, at hun ikke er ked af det ved at sidde og våge ved din seng. Hun er sammen med en bedstemor, som hun har kendt som helt lille. Hun er god til at lave mad, siger clairvoyanten.

- Det er min mormor. Hun døde, da Trine var fire år. Hun var kogekone, fortæller Lone og smiler ved tanken.

- Trine er den samme på den anden side, som hun var her. Man skifter ikke karakter, fordi man dør, forklarer Pia og tilføjer:
- Hun er irriteret over at være død. Hun er ikke ked af det, men hun bliver sentimental, når hun ser dig græde. Hun er glad for at kunne kigge ned til jer, siger Pia.

Lev livet, mor

- Du må leve livet for mig, mor, siger Trine gennem Pia.

Lone vil gerne leve, men der er svært at fortsætte uden Trine.

- Hvis der er en Gud, så har jeg skældt ham meget ud. Jeg kan ikke forestille mig noget, der er værre end at miste et barn. I starten var jeg angst for også at miste min anden datter og mine børnebørn, fortæller hun.

- Din anden datter bliver oldgammel, kan jeg se. Det gør du også, siger Pia.

En velsignelse

- Nogle gange har jeg fortrudt, at jeg sagde, at hun gerne måtte give slip, for jeg håbede jo, hun kunne kæmpe sig tilbage. Hendes vejrtrækning ændrede sig, med det samme jeg havde sagt det. Der gik kun fem minutter, så var hun her ikke mere, siger Lone.

- Det er det smukkeste, en mor kan sige til sin datter. Hun fik din velsignelse. Hun er taknemmelig for, at hun ikke blev en krøbling og overlevede på den måde. Trine er glad nu. Hvis hun havde overlevet, så var det aldrig blevet godt, siger Pia.

- Det er okay, mor, siger Trine.
Lone er lettet over den besked.

- Nogle gange kan jeg høre hende grine, siger Lone.

- Det skal du holde fast i. Det er faktisk hende, du kan høre. Hun er aldrig særlig langt væk, siger Pia.

Sponsoreret indhold