Skæbner

Endnu en 17-årig er forsvundet: Har du set Maja?

20. juli 2016 Anne Kristensen
Foto: Sydøstjyllands Politi
17-årige Emilie Meng fra Korsør har været sporløst forsvundet siden den 10. juli. Nu efterlyser politiet endnu en 17-årig pige.

Siden tidligt søndag morgen den 10. juli har ingen set eller hørt noget til 17-årige Emilie Meng fra Korsør, og nu leder endnu en familie efter en teenagepige.

Maja Lass fra Kolding, der ligeledes er 17 år gammel, efterlyses således af Sydøstjyllands Politi, da hun har været forsvundet siden tirsdag aften.

Sidst familien hørte fra Maja var omkring kl. 06.00 onsdag morgen via hendes Facebook-profil.

Telefonen er lukket

- Vi efterlyser hende, da familien er bekymret for hende. Hun var ikke hjemme og sove i nat, men gav så lyd i morges via Facebook. Og det er det sidste, vi har hørt fra hende. Vi har prøvet at finde hende via hendes telefon, men den er lukket, og så har vi set på, om hun har hævet nogle penge i banken. Og det har hun heller ikke. Så vi ved ikke lige, hvor vi skal lede nu. Så derfor beder vi om folks hjælp. Hun har ikke så stor en omgangskreds, men vi håber, nogen kender hendes opholdssted, så vi kan finde hende, siger vagthavende hos Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt, til BT.

Har du oplysninger i sagen, så kontakt venligst Sydøstjyllands Politi på 114.

Maja Lass blev sidst set ved midnatstid tirsdag ved Dyrhavevej i Kolding, hvor hun bor.

Familie skriver til forsvundne Emilie Meng: Kom hjem!

Eftersøgningen af Emilie Meng:

Eftersøgningen af Emilie Meng

Sponsoreret indhold