Skæbner

Engel på alarmcentral redder Amandas bryllup

23. august 2013 af Søren Johannesen, foto: ABC News video-grab
23-årige Amanda var grædefærdig, da hun på sin bryllupsdag fik stjålet sin brudekjole fra sin bil. Hun ringede straks til alarmcentralen, hvor 28-årige Candice tog opkaldet. Det blev Amandas redning. Candice var netop blevet gift og havde en bryllupskjole, Amanda godt måtte låne. Den passede perfekt!
Amanda, til venstre, takker sin redningskvinde, Candice, på morgen-tv i USA.
Amanda, til venstre, takker sin redningskvinde, Candice, på morgen-tv i USA.

- Jeg ringer, fordi mine ting er blevet stjålet.

- Hvad siger du, er din bil blevet stjålet?

- Nej, det jeg prøver at sige, er … min … min bryllupskjole!

23-årige Amanda fra byen Kent i staten Washington i USA var fuldstændig ude at sig selv af fortvivlelse, da hun om formiddagen den 11. august ringede til alarmcentralen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Pernille var i helvede

Kort forinden var en kvinde brudt ind i Amandas bil, som holdt parkeret nedenfor hendes lejlighed, og havde stjålet den bryllupskjole, hun skulle bruge til sit bryllup senere samme dag.

Hun har brug for en kjole

Den bestjålede brud anede ikke sine levende råd og ringede straks til alarmcentralen for at klage sin nød. Og heldigvis for det. For her var det 28-årige Candice, der besvarede opkaldet.

- Jeg tænkte med det samme: "Den her pige har brug for en kjole. Hun skal giftes i dag". Og jeg havde jo en kjole. Måske kunne hun bruge den, fortæller Candice, som straks efter tog fat i sin chef og bad om lov til at tage personlig kontakt til den stakkels brud.

Sendte billeder af kjolen

- Det var simpelthen bare en automatreaktion. Jeg har selv været brud for halvandet år siden, så jeg kunne med det samme sætte mig i hendes sted. Hun var skrækslagen. Kjolen er jo en af de vigtigste ting ved et bryllup, forklarer Candice, som fik fat i den politibetjent, der var taget ud til Amanda. Hun sendte ham en stribe billeder af den kjole, hun selv havde haft på til sit bryllup, og spurgte Amanda, om hun troede, hun kunne passe den.

LÆS OGSÅ: Thea redder mors liv

Passede perfekt

- Da jeg så billederne, kunne jeg med det samme se, at vi var samme størrelse, husker Amanda, som blev endnu mere overrasket, da hun opdagede, at kjolen endda var købt i samme forretning som den, der var blevet stjålet.

Hun ville meget gerne låne kjolen, svarede hun.

Straks sendte Candice sin mand ud efter kjolen, som hang hos Candices forældre, og kørte den ud til Amanda.

Få timer senere stod Amanda brud iført en kjole, man i den grad må sige både var "ny", "gammel" og "lånt"! Og den passede perfekt.

Takkede på morgen-tv

Brylluppet var forrygende, og Amanda var ikke i tvivl om, hvem hun kunne takke for det: Candice. Derfor mødte hun op på Candice's arbejde for at returnere kjolen, med et tv-hold fra morgenprogrammet "Good Morning America" i hælene i sidste uge, torsdag den 15. august.

LÆS OGSÅ: Kristel tog forladt dreng til sig

Amanda fløj om halsen på Candice, som begyndte at græde af bevægelse, da Amanda sagde:

- Du skal vide, at du er et fantastisk menneske. Ikke mange andre ville have gjort, hvad du gjorde.

Sponsoreret indhold