Er clairvoyantens svar et facit?

Din egen indflydelse på clairvoyantens svar og forudsigelser

Du har været til clairvoyant og fået svar på alle dine spørgsmål. Alt efter hvilke kompetenceområder clairvoyanten har, så har du måske også fået helt konkrete svar med måned og årstal for hvornår du enten kommer i arbejde, møder den store kærlighed, får solgt huset eller bliver gravid.

Kan man stole på en clairvoyants svar?
Naturligvis kan du det. Hvis du har været hos en dygtig og kompetent clairvoyant der har etikken i orden, så kan du også være sikker på at de informationer du har fået, at de holder.

Når jeg skriver “har etikken i orden” så betyder det, at I ikke har været rundt om negative forudsigelser vedr. sygdom, død eller ulykke. Sygdomme og psykiske lidelser er ikke noget en clairvoyant skal kaste sig ud i. Det er så vigtige områder at man skal kontakte læge, psykolog, eller lign. En professionel som har studeret og gjort sig til ekspert indenfor det pågældende felt. Forudsigelser om ulykker eller udtalelser om at noget ubehageligt kommer til at ske med dig eller i din familie, kan man heller ikke bruge til så meget andet end at skabe angst og utryghed hos klienten.

Har du lyst til at prøve clairvoyance? Klik her for at læse mere

Hvordan kan en clairvoyant se ud i fremtiden?
Vi forestiller os at clairvoyanten har sagt til dig, at du i juni måned får solgt dit hus og flytter til en ny adresse. Dette kan lade sig gøre, fordi clairvoyanten ser hvilken retning du pt bevæger dig i, samt med hvilken hastighed. Hvis du fremover fortsætter ud af dette spor og i den hastighed, så manifesterer du det ønskede facit i juni.

Lidt på samme måde som hvis du sætter dig ind i din bil, låser rattet, træder på speederen og kører 60 km/t. Så kan man hurtigt se “på hvilket punkt” hvor du vil befinde dig om 1 time, en dag, en uge, en måned eller om 1 år. Det er sådan en clairvoyant kan forudse hvordan det kommer til at gå dig på de forskellige områder i dit liv. Hvor står du lige nu i dit parforhold, hvilken retning bevæger I jer i og hvor hurtigt? Ud fra dette kan clairvoyanten se, hvor du og din partner står om f. eks 1 år.

Kan du ændre på svaret?
Ja, for du har jo din frie vilje. Hvis du har været til clairvoyant og fået et facit samt en tidshorisont, så er det meget vigtigt at clairvoyanten også har fortalt dig at du kan ændre det. For hvad nu hvis du slet ikke har lyst til at det pågældende facit skal manifestere sig, eller omvendt, at du gerne vil at det skal gå noget hurtigere? I eksemplet med huset: Du har måske ikke tid, råd eller tålmodighed til at vente til juni, og havde da håbet at det ville blive solgt noget før. Så må du naturligvis træde på speederen for at komme hurtigere hen til dit mål.

Og hvad skal du gøre hvis du ønsker et andet facit end det clairvoyanten har givet dig? Jokke bremsen i bund, dreje på rattet og så begynde at køre ud i en ny retning. Så enkelt er det.

Hvad betyder det konkret? Jo, hvis du gerne vil have solgt huset i januar og altså 5 mdr før clairvoyantens svar, så må du “bevæge dig noget hurtigere”. Du må lægge mere energi i dit hussalg, du må gøre noget nyt eller mere end det du allerede gør nu. Dette kan både være fysiske konkrete handlinger, men det kan i ligeså høj grad være mentale og følelsesmæssige skridt der skal tages.
Vi ved at tanker skaber, så måske blokerer du for dit hussalg fordi du går med tvivl om hvorvidt det kan sælges. Måske har du foden på bremsen følelsesmæssigt, fordi du har så mange minder i huset, at du ikke er klar til at give slip på det. Du kan altså både skabe dit resultat hurtigere, ændre det og også helt udskyde det.

En dygtig clairvoyant kan hjælpe dig
Clairvoyanten kan fortælle dig hvilke skridt du kan tage for at sætte ekstra skub i processen så du kommer hurtigere frem til destinationen – det solgte hus, det ønskede job, parforholdet, graviditeten og lign. Eller omvendt; hvordan du undgår at havne i noget som du ikke ønsker skal ske. Du kan med andre ord sagtens ændre et facit, og du kan via clairvoyancen se hvorvidt du er på rette spor i dit liv.

Læs mere på Jette Harthimmer's blog her.

Læs også:

Mandy taler med kæledyr

Clairvoyant opklarer Lissis søns mystiske død