Skæbner

Er skolelæreren clairvoyant?

15. september 2015 af Sofie Rosendahl - foto: Colourbox
Clairvoyant i al hemmelighed
Mange mennesker med forskellig baggrund vælger at blive clairvoyanter

Ifølge flere af Danmarks clairvoyanceskoler er de fyldt med elever af vidt forskellige faglige baggrunde, som blot bruger clairvoyance som en ekstra viden og evne til at styrke deres hovedfag. Det er dog langt fra alle de uddannede clairvoyante, som skiltrer med evnen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv jurister og revisorer tager clairvoyance uddannelsen
Maya Fridan, som leder Clairvoyance Uddannelsen, nikker genkendende til, at det er en broget masse af folk, som ønsker at skærpe deres clairvoyante evner:

- Jeg tror at 9 ud af 10 elever er kvinder, og mine hold er gerne på 12 personer. Hvis jeg blot nævner eleverne på mine seneste hold, er der både folk med MBA-uddannelse, der er en Cand. Merc, en revisor, en jurist, en journalist plus kontoransatte og afdelingsledere. Og så er der også folk fra servicefag, såsom lærere, sygeplejersker og pædagoger, fortæller Maya, og konstaterer at det er et meget bredt udsnidt af befolkningen, som har interessen for det alternative:

- Det er bestemt ikke kun folk fra såkaldte servicefag, som har clairvoyante evner, det kan man jo ligeså godt have, selvom man har læst en MBA.

Har du lyst til at prøve clairvoyance? Køb en session hos en af vores dygtige clairvoyanter

Den clairvoyante intuition er især en styrke hos ledere
- Nogle vil være praktiserende clairvoyant og bruger uddannelse som første skridt i den retning. Men mange har som nævnt en anden profession, og de vil bruge det i deres arbejdsliv på en mere skjult måde. Man får jo skærpet sin intuition og man får en stærk fornemmelse for folk, og for hvordan du skal tackle dem og situationer. Og det kan jo være en kæmpe styrke i stort set alle professioner. Særligt hvis man er leder, får man lettere ved at tackle ens medarbejdere på en bedre måde, fortæller Maya.

Mange opfatter det som tabu at være clairvoyant
Men mange mennesker og arbejdspladser opfatter clairvoyante evner som ganske kontroversielle, hvilket kan lægge til baggrund for at folk holder deres ekstra evner for sig selv. Det er også det indtryk Maya får fra sine tidligere elever:

- Det er stadig tabu at bruge det i mange virksomheder. Nogle vælger at bruge evnen åbent, mens andre vælger ikke at skilte med det. Det skal ikke opfattes sådan, at de går og spørger "det åndelige" om folks personlige forhold, for man skal have folks tilladelse til at gøre den slags.

Fakta om Maya Fridans clairvoyance uddannelse:
- Der er ca. 12 personer på et hold
- Uddannelsen tager et år og afsluttes med eksamen
- Maya vurderer dine evner, før du godkendes til kurset
- Kurset foregår mest i weekenden
- Blandt "hjemmearbejdet" skal eleven foretage 40 personlige clairvoyancer
Læs mere om uddannelsen her

- Men et par af mine tidligere elever, som sidder i lederstillinger har blandt andet nævnt, at de har fået en bedre hverdag, fordi de tackler situationer og mennesker på en anden måde, end de gjorde før.

Vil du vide mere om clairvoyance, har Maya netop forfattet bogen "Maya Fridan er clairvoyant – er du?" Bogen kan købes her >>

Læs også:

Clairvoyante Pia taler med de døde
Den åndelige verden forhindrede min død

Sponsoreret indhold