Skæbner

Erotisk eventyr kostede 1.6 mio. kr.

21. januar 2015 af Carsten Holst Foto: POLFOTO
Under en spadseretur i Nevadas ørken blev Peter Cousins og kæresten Dawn Reed overmandet af lyst til sex. Det kostede ham et hjertestop og en millionregning til et hospital.
Peter og Dawn før han fik et hjerteanfald
Peter og Dawn før han fik et hjerteanfald

Hvis du som turist i et fremmed land bliver overmandet af en ubændig trang til en erotisk oplevelse, vil det være en god idé først at tjekke, om rejserejseforsikringen er i orden.

Det er i hvert fald den erfaring, som 55-årige Peter Cousins fra Sturminster Newton i England har fået, efter at han og kæresten, Dawn Reed, ikke var i stand til at kontrollere deres sexlyst på et øde sted i en ørken i USA.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kostbar fornøjelse for Peter

Læs også: Liza nåede sit livs store drøm (link fjernet)

Under en vandretur i Nevada kom parret forbi en lille sø med kildevand. De besluttede at tage en afsvalende dukkert i den stegende hede med op mod 45 grader i skyggen. Under forfriskningen i vandet fik de imidlertid lyst til at dyrke sex. Det skulle de aldrig have gjort, for det blev en kostbar fornøjelse for Peter.

Det blev med andre ord den dyreste erotiske oplevelse i Peter Cousins liv. Med en dollarkurs på omkring 6.40 danske kroner, skal den engelske "sexturist" af med ikke mindre end 1.605.000 kroner for sit lille, amourøse ørkeneventyr sammen med Dawn. Oplevelsen gav ham nemlig hjertestop.
Peter blev med lægehelikopter fløjet til et hospital i Reno.

Hænger selv på hele beløbet

Læs også: Fødte mens kræftsygsøn kæmpede for sit liv

Her reddede lægernes hans liv, og de tog sig godt betalt for indsatsen. Efter operation og fire dages indlæggelse lød regningen for ophold og behandling på formidable 250.000 dollar. Det ville et forsikringsselskab sagtens kunne klare. Men Peters problem er, at han ikke havde en syge- eller rejseforsikring, og derfor selv hænger på hele beløbet til privathospitalet.

- Selvfølgelig var det en dyr omgang sex. Jeg er ikke i stand til at betale pengene, og regningen vil for evigt forfølge mig. Men kærlighed skal ikke gøres op i penge. Det var det hele værd. Sex med én man elsker er altid det hele værd, siger Peter Cousins.

Parret mødtes i Portugal i april 2013 og blev kærester. De besluttede at bruge to år på at rejse jorden rundt og tage forefaldent arbejde hvor de kom frem. I efteråret 2014 ankom de til en ranch i Nevada, hvor de fik arbejde i køkkenet. De skulle blandt andet lave mad til de mange cowboys. Et par uger efter ankomsten ville de en oktoberdag spadsere en tur i ørkenen. De kom til kilden langt fra civilisationen, og uheldigvis var de også udenfor telefonsignal.

Hentet af en lægehelikopter

Læs også: Lucas på fire år reddede mors liv

Peter blev ramt af et hjerteanfald, og kæresten måtte løbe efter hjælp. Efter fem kilometer i fuldt trav i varmen fik hun kontakt med en lastbilchauffør, som brugte sin satellittelefon til at ringe efter hjælp. Peter blev efter to timer hentet af en lægehelikopter, og blev halvt bevidstløs med lammelser i venstre side fløjet til hospitalet i Reno. Her fik han foretaget flere hjerteoperationer, og fik indopereret en såkaldt stent, som holder blodkarrene udvidet.

Da han efter fem dage af hospitalets direktør fik præsenteret regningen, frygtede han endnu engang for et hjerteanfald. Det svimlende millionbeløb har han ikke en jordisk chance for at betale.

Efter at være blevet udskrevet tog Peter hjem til England. Han efterlod kæresten i Nevada, men de er stadig gode venner. Den uheldige "sexturist" uden forsikring forhandler nu med hospitalet i Reno om at få en afdragsordning.

Der forlyder intet om, hvorvidt Dawn Reed fik så stor en oplevelse i kilden i ørkenen, at hun har tilbudt at betale sin del af regningen.

Sponsoreret indhold