Skæbner

Et budskab fra himlen

26. september 2013 af Redaktionen
Nette og Jonas mistede deres lille dreng Gabriel, da han var bare seks måneder. Tabet var smerteligt, men så blev Nette gravid igen, og i dag er lykken vendt tilbage til familien i Køge.

Nette troede ikke, hun kunne få børn, og det kom derfor som en slem overraskelse, da hun nytårsnat pludselig gik i fødsel i graviditetens 24. uge.
- Havde jeg vidst, at han var der, ville jeg have passet bedre på ham og på mig selv, siger 25-årige Nette, som tidligere havde fået at vide, at hun ikke kunne blive gravid på grund af uregelmæssige blødninger. - Jeg blødte næsten aldrig, og derfor havde jeg jo heller ikke tænkt over, at mine blødninger var stoppet, forklarer Nette, som ikke havde nogle symptomer på graviditet. Derfor fik Nette et chok, da hun pludselig fik pressetrang og fødte et lille barn, som desværre ikke levede.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Englens budskab
Tiden efter var slem for dem begge. De var plaget af skyld, sorg og angst. Men der var også lyspunkter: Nu vidste de trods alt, at Nette kunne blive gravid, og de gik derfor i gang med at forsøge at blive forældre igen. Det lykkedes, langt om længe: Lille Samuel blev til ved hjælp af insemination. Parret er i dag overbevist om, at Gabriel er en lille engel, der blev sendt til dem med et budskab.
- Gabriels opgave var at vække Jonas' faderhjerte og få os til at passe særligt på min mave, når jeg er gravid, fortæller Nette.

LÆS OGSÅ:

Nyfødt med pacemaker

Sponsoreret indhold