Skæbner

Få en kopi af dit ufødte barn

21. januar 2014 af Louise Søgaard, foto: 3D Babies
Forestil dig, at du kunne holde din baby i dine hænder, mens du stadig er gravid med den lille. Det er præcis, hvad firmaet ”3D Babies” tilbyder med deres 3D-printede kopier af fostre. Det er nærmest som en lille dukke af dit eget foster.
Kunne du tænke dig sådan en lille skulptur af dit eget foster?
Kunne du tænke dig sådan en lille skulptur af dit eget foster?

Ved hjælp af 3D/4D ultralydbilleder af et foster, laver firmaet en lille skulptur i plastik med dit barns kropsstilling og dets ansigtstræk. Det er så tæt på at være en kopi af dit barn i maven som muligt.

LÆS OGSÅ: Tvillinger født hvert sit år

Derudover tilbyder firmaet også at lave en kopi af dit nyfødte barn, så du aldrig vil glemme, præcis hvor lille og kær han eller hun var, da han eller hun kom til verden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Køb en kendis-baby

Når du bestiller skulpturen af dit barn, kan du vælge mellem tre hudtoner, lys, medium og mørk, ligesom du kan vælge at få skulpturen i naturlig størrelse, mini eller halv størrelse.

LÆS OGSÅ: Genoplivet ved mors bryst

Er du vild med tanken om en babyskulptur på kaminhylden, men venter du dig ikke selv, kan du købe en kendis-baby i stedet. 3D Babies har en række baby-kopier af kendisbørn til salg. Blandt andet lille Baby North West - datter af Kanye West og Kim Kardashian.

Mærkeligt

Kunne du tænke dig en kopi af dit ufødte barn, eller er det lidt for mærkeligt?

Du kan komme ind på firmaets hjemmeside ved at klikke her.

Sponsoreret indhold