Skæbner

Få indsigt i dit barn og jeres indbyrdes forhold

17. september 2015 af Trine Thorendal, Newsdesk, Foto: AOP og privat
Vi tester: Mor/barn-håndlæsning
redaktionen tester mor/barn håndlæsning

Håndlæsning er en anderledes måde at skabe forståelse af eget liv på. Som noget helt nyt kan man nu også få lavet mor-barn læsninger, hvis du ønsker mere klarhed om jeres fælles relationer. Nysgerrigheden fik Chefredaktør Lizl Rand og hendes datter til en mor-barn håndlæsning hos Krumme.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Vi var begge nysgerrige på det. Men nok på hver sin måde” fortæller Lizl. ”Min datter har aldrig prøvet sådan noget før, så det var jo meget spændende for hende. Og jeg var jo selvfølgelig nysgerrig på, hvad min datters hånd fortalte.”

Når Krumme læser hænder på en mor og en datter, vil fokuset være på deres relation. Altså hvor ligner mor og datter hinanden, hvor er de forskellige, og hvordan kan de fremadrettet imødekomme og bruge hinandens ligheder og forskelligheder konstruktivt i deres forhold.

”Det var virkelig sjovt, at Krumme ramte så mange punkter i forhold til min datter, som jeg jo har vidst hele tiden, men hvor min datter ikke altid har villet høre på hvad jeg har sagt. Men efter de mange pep-talks Krumme gav min datter, sev det vist ind. Hun blev meget glad og tog det ind på en sund måde” forsætter Lizl.

Nysgerrig på det alternativ? Prøv en session hos én af vores clairvoyanter

Min datter blev bekræftet i sine styrker
En session vare ca. 45 minutter. Først laver man en blindtegning og herefter bliver man læst i hænderne og snakker om begge dele.
”Nogle af de ting man taler om, er jo meget privat, så jeg spurgte min datter flere gange, om jeg skulle gå ud et øjeblik. Men det behøvede jeg ikke. Tror det er vigtig, at være bevidst om både ens egen, men især barnets grænser”, mener Lizl.

For at få lavet en mor-barn læsning skal barnet være minimum 13 år. Er der tale om et yngre barn, kan der arrangeres en læsning ud fra billeder og blindtegning, men her vil det kun være moren der får informationerne.

”Vi har talt rigtig meget om vores oplevelse efterfølgende. Og især for min datter har det været en kæmpe oplevelse. Hun er et sted i sit liv hvor hun skal vælge en helt masse; hvad kan jeg, hvad skal jeg være osv. Håndlæsningen bekræftede hende (og mig) i hendes styrker og gav hende nye indsigter i sig selv, på en både hyggelig og sjov måde”, slutter Lizl.

Se også:
Få selvindsigt med håndlæsning

Redaktionen tester: Håndlæsning

Sponsoreret indhold