Skæbner

Familie adopterer homoseksuel teenager, da hans egen familie slog hånden af ham

8. april 2015 Louise Soegaard
Mindy Forsythe
Da Corey Nichols fra Michigan, USA, sprang ud som bøsse, frygtede han med rette for sit liv. Coreys far havde flere gange sagt, at hvis han fandt en homoseksuel i sit hus, ville han skyde knoppen af ham med sin shotgun. Derfor flygtede Corey fra sin egen familie. Men heldigvis stod en venindes familie klar med åbne arme. De har taget Corey til sig, som var han deres egen homoseksuelle søn.

Seksualitet er så ligegyldigt. Det siger kun meget lidt om et menneske, hvad han eller hun er tiltrukket af, og det betyder ikke noget, hvilket køn vores børns partnere har, forklarer Coreys nye mor Mindy Forsythe.

I flere år havde Corey holdt sin seksualitet hemmelig for alle, bortset fra sine nærmeste pige-venner deriblandt Mindys datter Aubrey. Gennem hele sin barndom fik han bank af sin forældre, påstår han. Især var Coreys far hård ved ham, og Corey frygtede, hvad faren kunne finde på at gøre, hvis han vidste, at Corey var bøsse.

Frygtede for sit liv

Corey  vidste, at det ikke ville blive let at springe ud. Da Corey var lille havde hans far en dag arrigt udbrudt: -Hvis jeg opdagede, at der boede en bøssekarl i det her hus, så skød jeg knoppen af ham med min shotgun. Han fablede tit om, at homoseksuelle ikke bare var syndere. De var selveste synden i egen person, og at alle homoseksuelle bliver slået ihjel, når de når en vis alder. Sådan voksede Corey op rædselsslagen for sin fars reaktion, hvis han opdagede, hvordan Corey følte.

En aften, 15-årige Corey havde drukket lidt for meget, blev han syg med feber. Forældrene, der mistænkte deres søn for at være homoseksuel, ignorerede deres syge søn, og da feberen tog til om natten, skrev Corey til sin veninde Aubrey via en chatfunktion.

Læs også: familieeksperten mener at man sagtens kan elske andres børn.

-Jeg er desperat. Det er virkelig skidt her. Jeg skærer snart mine håndled over. Jeg mener det. Corey var i en slags febervildelse, men han havde ofte overvejet at tage sit eget liv, så ikke faren skulle gøre det.

De ord læste Aubreys mor, som fulgte med i, hvem hendes 15-årige datter chattede med online. Og hun reagerede med det samme.

Venindes familie tog Corey til sig

-Jeg var som besat af en fremmed kræft. Jeg vidste bare, at jeg var nød til at gøre noget. Og alt, hvad jeg gjorde, var noget, jeg normalt aldrig kunne finde på, forklarer Mindy.

Hun og datteren kørte straks over til Coreys forældres hus og hentede den syge dreng. Da de kom hjem til dem selv, opdagede Mindy, at Corey var helt blå i huden. Så kraftig var den lungebetændelse, han havde reddet sig. De næste to uger passede og plejede Mindy og hendes mand Dale den syge dreng og i al den tid, spurgte Coreys forældre ikke til deres drengs helbred.

Corey og hans nye mor Mindy

Læs også: Til min datters papmor. Læs det meget rørende brev fra en mor til sin datters stedmor.

Da Corey kom hjem til dem fra Mindy og Dale, fortalte han sin mor, at han var bøsse. Hun fortalte det til Coreys far, og så var helvede løs.

-Far råbte og skreg om, at der var en bøsserøv i hans hus, og at han ikke kunne tro på, at selveste fanden havde taget bolig i hans hus. Jeg låste mig selv inde på mit værelse, og da min storebror kom hjem, var det første min far gjorde at fortælle ham, at hans bror ikke var andet end en værdiløs ynkelig bøsserøv, fortæller Corey.

Selv Coreys bror var imod ham

Han påstår at både hans mor, far og bror var imod ham, og at de alle tre forsøgte at bryde døren ind til hans værelse. Da det lykkedes flygtede Corey ind på sit lille bitte badeværelse, hvor han blev, til han var sikker på, at de var gået i seng og sov. Først da turde han liste sig ud af huset, for aldrig at komme tilbage.

Han havde ikke andre steder at tage hen end tilbage til Mindy og Dale og deres datter Aubrey. De tog atter imod ham og denne gang for bestandigt.

Læs også: Anton blev vores. Camilla og hendes mand tog selv til Rusland og fandt deres dreng.

-I starten fik Corey et værelse i vores kælder. Vi samlede alt, hvad vi kunne få fat i til ham og forsøgte at indrette et lille værelse. Han havde jo ikke noget med overhovedet. Væggene i hans værelse bestod af tæpper, der hang ned fra loftet. Der var en briks, en sengelampe og et gammelt skab. Drengen var så glad, at han fik mig til at græde. Det var så rørende, at se Corey være så glad for så lidt, fortæller Dale.

Corey med sin nye familie, der alle elsker ham

Forældrene var ligeglade med adoptionen

Han og Mindy søgte om at få lov at adoptere Corey få uger efter. Da de skulle møde for retten, mødte Coreys biologiske familie slet ikke op. Der var altså ingen til at protestere imod, at Corey fik en ny familie.

-Jeg vil have, alle skal vide, hvor smukt et menneske Corey er. Men hele verden må også gerne forstå, at Coreys smerte er stor og at den er unødvendig. Seksualitet er så ubetydelig, når det handler om et menneskes værd. Først og fremmest er Corey en kærlig, ægte, omsorgsfuld og intelligent dreng. Hvem han er tiltrukket af, er uden betydning, gentager Mindy.

Siden historien om Corey blev bragt i mange medier, har hans biologiske bror og mor udtalt sig offentligt om hele sagen. Coreys bror James påstår, at Corey lyver.

-Til alle som har læst min brors ynkelige lille historie. Han er en latterlig lille løgner, en joke og jeg er i chok over, at nogen kan finde på at lyve om sådan noget lort, skriver James i en tråd på facebook.

Det er dog svært ikke at tro på Corey, da broren kort tid efter i samme tråd skriver, at alle bøsser kun har succes, fordi de er så egoistiske og kun tænker på dem selv. Karma vil ramme dem.

Også Coreys biologiske mor Angie forsvarede sine handlinger med ordene:

-Vi smed aldrig Corey ud. Han rejste selv. Og han var aldrig i fare. Hans far kunne ikke finde på at gøre ham ondt. Vi er bare imod homoseksualitet, og det skyldes vores tro, forklarer hun.

Til det har Coreys mor kun et at sige: At stå fast på sine rettigheder er ikke altid let, men det er altid rigtigt. Vores familie faldt for Corey med det samme. Ikke på grund af hans tro eller hans seksualietet, men på grund af Corey. Hans seksualitet ændrer ikke, hvem han er. Nu er vi en ægte familie. For os er gener bare videnskab. Familier er bygget af betingelsesløs kærlighed.

Sponsoreret indhold