Skæbner

Familie skriver til forsvundne Emilie: Kom hjem!

18. juli 2016 Anne Kristensen
17-årige Emilie Meng fra Korsør har været forsvundet siden søndag den 10. juli. Nu har familien skrevet nogle dybt rørende beskeder til hende på Facebook i håbet om at få Emilie hjem igen.

Omkring kl. 04.00 søndag morgen den 10. juli sagde Emilie Meng farvel til sine veninder efter en bytur. Siden har ingen hørt fra hende.

Det sidste glimt af Emilie er fra Korsør Station samme morgen, hvor overvågningsbilleder viser hende gå alene på stationen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efterlysning: Hvor er Emilie?

Den efterfølgende eftersøgning har endnu ikke båret frugt, og politiet er i øjeblikket på bar bund i sagen.

Kom hjem, Emilie!

Emilies familie har dog ikke opgivet håbet om at finde hende i live, og som et led i deres egen eftersøgning har de oprettet Facebook-siden Eftersøgningen af Emilie Meng, hvor over 18.000 brugere i skrivende stund har meldt sig ind.

På siden beretter familien om deres søgen efter Emilie og takker for den store støtte og hjælp, som strømmer ind.

Nice: Mor mistede baby i panikken - fik hjælp på Facebook

Familien har desuden skrevet følgende personlige beskeder til Emilie, og de opfordrer til, at andre deler beskederne med så mange som muligt:

Kære Emilie

Livet som teenager er ikke altid nemt. Der vil være lektier der skal laves, aftaler der skal overholdes, venskaber der skal plejes, og samtidig skal der være plads til indimellem at have diskussion med mor, far eller søskende. Jeg husker selv første gang, jeg var utilfreds og løb væk hjemmefra. Jeg har nok ikke været så gammel, for jeg havde pakket absolut ingenting i rygsækken, jeg havde med. Jeg forsøgte bare at være stædig i håb om, jeg ville blive stoppet på vej ud ad døren. Jeg nåede akkurat lige at ligge ude i forhaven på en bænk i en halv time, før jeg pænt måtte gå op, banke på og komme med en undskyldning.

Kære Emilie

Dengang jeg blev konfirmeret, pjækkede jeg altid fra timerne i kirken. På én eller anden måde fik jeg altid charmet mig til et "tilstedeværende kryds", selvom jeg var der 2 ud af 10 gange. Jeg har aldrig nogensinde været troende, men Emilie, for første gang nogensinde har jeg bedt til Gud. Jeg ved ikke, hvor du befinder dig. Jeg ved ikke, om du er løbet væk for at få et pusterum fra dagligdagen. Men jeg håber inderligt, at du sidder ét eller andet sted, overvejende om snart at komme hjem.

Kære Emilie

Jeg savner dig rigtig meget. Vi savner dig rigtig meget. Du bliver 18 år her d. 31 juli (det er altid nemt at huske datoen, fordi din moster har fødselsdag samme dag). Du bliver nødt til at komme hjem og fejre det med os andre. Jeg kommer nok ikke til at vinde Masterchef på det, men jeg lover, at så bager jeg en kage!

Kære Emilie

Lige meget hvad der er sket, så er der intet, der er så slemt, at vi ikke kan klare det sammen. Venner vil komme og gå. Kærester vil blive udskiftet. Men familie vil altid være familie. Så Emilie, hvis du sidder derude og læser med. Vær nu sød at komme hjem igen. Hvis vi bare står sammen, kan vi klare hele verden.

Fra hele din familie

Eftersøgningen af Emilie Meng:

Eftersøgningen af Emilie Meng

Sponsoreret indhold