Skæbner

Fandt brev fra sin afdøde kone

4. februar 2015 af Makn
Facebook
Afdød kone efterlod en sidste hilsen til sin mand. Læs den rørende hilsen her.
Billies har skrevet en sidste hilsen til sin mand

Græd ikke fordi jeg er død. Smil fordi jeg levede. Tro på at jeg er et bedre sted. Tro på at vi  ses igen. Jeg mødes med dig der.

Denne korte og rørende besked efterlod 83-årige Billie Breland fra Birmingham i sit checkhæfte og blev fundet af hendes mand gennem mere end 60 år, Jimmy Breland efter hendes død.

Selv om Billies korttidshukommelse var blevet dårligere de senere år, havde hun stadig haft et godt helbred. Indtil hun efter en hyggelig aften i familiens skød på vej hjem faldt og brækkede sin hofte. Operationen gik fint, men hun blev efterfølgende meget diffus og havde nogle gange svært ved at genkende gamle venner.

Forsøgte at lindre sin mands sorg

Hver eneste dag var hendes mand Jimmy ved hendes side præcis som altid i det mere end 60 år gamle ægteskab – helt frem til hendes død.

Hundredevis af familiemedlemmer og venner deltog i Billies begravelse. Hun havde været skolelærerinde og meget vellidt i byen. Tabet af sin elskede hustru var ubærligt for Jimmy, men som altid havde Billie tænkt på, hvordan hun kunne forsøge at lindre hans sorg.

Hun skrev den lille seddel og puttede den ind i Jimmys checkhæfte – velvidende at han ville finde den og læse den efter hendes død.

Billie Breland fra Birmingham
Facebook

Sponsoreret indhold