Skæbner

Fandt hundehvalp frosset fast i isen

26. marts 2015 Karin Heurlin
Se det søde indslag om hundehvalpen, som kom ind i varmen. Den var ellers efterladt en iskold vinterdag og var frosset fast til isen. Men heldigvis blev den reddet af en familie, som aldrig slipper den

En iskold tirsdag morgen hørte en amerikansk familiefar en hjerteskærende piven ude i sneen. Lyden kom fra hans udhus, og da han bukkede sig ned, kunne han se en lille hjælpeløs hundehvalp sidde på jorden i et indhak under træværket. Hunden kiggede op på ham, mens dens fødder var frosset fast i isen.

Faren fra Greenbrier, Tennessee, sørgede øjeblikket for at smelte isen og tog hunden med inden for, hvor den med det sammen kastede sig over både vand- og madskål.

Familien beholder den

Den faldt i det hele taget hurtigt til hos dens redningsmænd, familien Dickerson, som efterfølgende havde meget svært ved at forstå, hvordan nogen kunne efterlade hvalpen ude i det vejr.

Det var dog ikke svært at finde en ny familie til den. Da historien om den forfrosne hvalp blev delt på sociale medier og fra mund til mund, stod 50 familier med åbne arme klar til at tage sig godt af den. Men den logrende hvalp skal ingen stedet. Både børn, forældre og familien Dickersons egen hund er allerede blevet så knyttet til hvalpen, at de har valgt at beholde den.

Se det søde indslag her.

Sponsoreret indhold