Skæbner

Fandt kærligheden og blev gravid på 5 uger

27. september 2016 Karin Heurlin
Louise havde ikke regnet med, at hun hverken ville have mand eller barn, når hun blev 30 år. Hun var derfor lidt trist, da hun begyndte at arrangere sin runde fødselsdag. Men mindre end to måneder inden tog hendes liv en voldsom drejning. Pludselig dukkede der nemlig en charmrede fyr op fra hendes fortid, og på et øjeblik var alting forandret.

Når Louise tænker tilbage, kan hun godt svagt huske en ung fyr med brune øjne, som tit kom ind og handlede, da hun arbejdede i en smykkeforretning i Magasin i Odense.

Han købte en hel del herresmykker og smilede altid imødekommende, og Louise smilede selvfølgelig mindst ligeså imødekommende tilbage, når han stod og kiggede på varerne.

Fejl på Facebook: Nu er dette par gift!

Flirtede for at sælge

- Jeg flirtede jo for at sælge. Der skulle bare nogle varer over disken, griner Louise, som i dag er blevet en del klogere på kunden og hans motiver.

Kunden var Kenneth, og i virkeligheden kom han ikke for at købe ure, halskæder og armbånd. Han kom for at møde Louise.

Der var noget ved Louises øjne

- Jeg kom udelukkende, fordi hun var der. Hun var så sød og smilende, og så var der et eller andet ved hendes øjne, som jeg ikke kunne stå for, siger Kenneth, som en dag trådte ind i forretningen og mødte et helt andet ansigt bag disken.

Landmand søger kærlighed: Bryllup i sigte

Louise havde fået nyt job, og der skulle gå otte år, før de igen ville stå over for hinanden.

Livet gik videre i hver sin retning

Imens gik deres liv videre. De kom begge i nye parforhold, og de kom begge ud af dem igen.

Louise var 29, da hun blev single og stadig ikke var blevet mor, og det var ikke ligefrem sådan hun havde forestillet sig, at hendes liv skulle se på det tidspunkt.

Drømte om at få børn

- Jeg ville vildt gerne have børn, og jeg begyndte nærmest at få stress over, hvad der skulle ske. Det var i hvert fald ikke særlig sjovt, siger Louise, som godt nok var på dating-app’en Tinder, men den mulighed gav hende nu ikke mere håb for fremtiden.

Mille Dinesens store sorg: Har prøvet at få børn i 10 år

Det var faktisk, da hun allermindst ventede det, at der pludselig dukkede en charmerende fyr op med brune øjne. Hun kunne overhovedte ikke huske, at hun for otte år siden havde solgt ham en masse smykker. Men hun havde heller ikke brug for forhistorien, for da de to først stod overfor hinanden igen, gik det hele ufatteligt hurtigt.

Læs hele Louise og Kenneths kærlighedshistorie i det nye Ude og Hjemme, som er på gaden onsdag den 28. september.

Louise og Kenneth har ikke spildt tiden, da de først fandt kærligheden. De har derfor vundet et ophold på et Milling Hotel i Ude og Hjemmes kærlighedskonkurrence.

Sponsoreret indhold