Skæbner

Fandt sin mor efter 13 år – og forelskede sig i hende

8. juli 2016 Anne Kristensen
Foto: Facebook
19-årige Shane Burke fra Manchester blev bortadopteret som barn. For nyligt opsøgte han sin mor via Facebook, og da han mødte hende, startede en stormende forelskelse.

Rose Bestall fra Ashford, England, var kun 15 år, da hun blev gravid, og selvom hun gjorde, hvad hun kunne for at tage ansvaret som mor på sig, besluttede hun sig for at bortadoptere sønnen Shane fem år senere.

Shane endte hos en familie i Manchester, og selvom han trivedes fint i sit nye hjem, fortæller han, at han altid følte sig ’ufuldstændig’ og altid tænkte på sine biologiske forældre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fejl på Facebook: Nu er dette par gift

Shane, der nu er 19 år, besluttede sig derfor forleden for at opsøge sin biologiske mor via Facebook, og det viste sig, at hun også længe havde ønsket at få kontakt til ham.

Udviklede stærkt bånd

Efter at de havde chattet sammen over nettet ”som om de aldrig havde været adskilt”, besluttede de sig for at mødes.

Genforeningen var både tårevædet og succesfuld, da mor og søn fandt ud af, at de begge elskede at synge karaoke på barer, og de udviklede derfor hurtigt et stærkt bånd til hinanden.

Faktisk så stærkt, at Shane endte med at forelske sig dybt i sin mor, som nu var gift og havde fire øvrige børn.

Mor og søn genforenet efter 34 år

- Jeg var overvældet af kærlighedsfølelser for Rose. Hun er kun 15 år ældre, og jeg begyndte at tænke på hende på en romantisk måde. Det var meget forvirrende. Vi havde tilbragt så meget tid sammen, så det var ligesom om, at vi var kærester, der datede, siger Shane til Sunday People.

En svær situation

Shanes forelskelse satte naturligvis både mor og søn i en svær situation:

- Jeg vidste, at Shanes følelser var helt upassende, men jeg havde ledt efter ham så længe, og jeg ville ikke skubbe ham væk igen. Jeg fortalte ham, at jeg elskede ham ubetinget som en mor, men vores forhold kunne aldrig være mere end det. Jeg forklarede ham, at han følte en form for kærlighedsrus, fordi jeg var hans mor, og vi havde været adskilt så længe, Heldigvis forstod han, og vi arbejder nu på at få et normalt forhold, siger Rose til Sunday People.

Sabrina og Peter er i familie - nu skal de giftes

Elsker nu Rose som en mor

Shane vidste også, at hans følelser både var upassende og ugengældte, så han gjorde, hvad han kunne for at bearbejde dem og lægge en dæmper på sin forelskelse:

- Jeg ved godt nu, at der ikke kunne været sket noget imellem os, og jeg er glad for, at Rose hjalp mig med at arbejde med mine følelser. Nu elsker jeg Rose, fordi hun er min mor – intet andet. Jeg kalder hende Rose, da vi stadig er i gang med at vænne os til situationen, men måske vil jeg med tiden kalde hende mor, siger han.

Sponsoreret indhold