Skæbner

Fanget i mobbehelvede

20. oktober 2015 Morten Nøhr Mortensen
Gregers Kirdorf
Da 49-årige Helga Jensen var skolebarn i Vejen, blev hun mobbet hver eneste dag år efter år. Et helvede hun har lagt bag sig som voksen. Men sårene brød op på ny, da det samme skete for hendes datter Louise.
19-årige Louise sammen med sin mor Helga. Begge har de været igennem meget alvorlig mobning i deres barndom. 
19-årige Louise sammen med sin mor Helga. Begge har de været igennem meget alvorlig mobning i deres barndom.

Det har prøvet det begge. Mor og datter. At blive mobbet i årevis, så de tilsidst mistede enhver tro på dem selv. Mens nu 49-årige Helga Jensen var fredløs i skolegården, så vendte mængden sig ofte imod hende, når der blev ringet ud til frikvarter. Så blev hun til Elga Olga Hugtang. Hun var pigen, der blev slået og drillet med sit udseende og det tøj, hun gik i. Ofte gik hun grædende hjem til sine magtesløse forældre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Ja til gæld og kærlighed

Datteren blev ramt

I dag husker Helga tilbage på tiden med stor smerte. Barndommens trængsler blussede dog yderligere op, da hun endnu engang skulle konfronteres med årelang mobning. Denne gang var det hendes datter Louise, der var blevet brændemærket.

- Jeg forstår det simpelthen ikke. Hvorfor skulle vi udsættes for det? Hvad havde vi gjort? Hvad var der ved os, som gjorde os til mobbeofre? Stadig i dag aner jeg det ikke, spørger Helga.

LÆS OGSÅ: Jeg var med til at mobbe

Læs hele historien, der udkommer i Ude og Hjemme onsdag den 21. oktober 2015.

Sponsoreret indhold