Skæbner

Far tvang sin 14-årige datter til at gifte sig med den mand, der voldtog hende

26. maj 2016 Louise Soegaard
"Hvis du gør dem gravide, så gifter du dig med dem" Det var faderens forklaring på, hvorfor han tog sin kun 14-årige gravide datter til en anden stat for at få hende gift med den mand, som havde voldtaget hende. Både voldtægtsmand og far har begge fået fængselsstraf.

Den 14-årige piges far Keith Strawn fra Idaho, USA er netop idømt 110 dages fængsel for at have tvunget sin datter og datterens voldtægtsmand til at gifte sig, og for at tillade manden at bo sammen med den 14-årige.

"Mens du sidder inde, kan du bruge de 110 dage på at tænke over de 110 dage din datter nåede at tilbringe i den farce af et ægteskab" sagde dommeren til faderen.

LÆS OGSÅ: Fængende beretning fra kvinden, der var gift med ætermanden - en serievoldtægtsforbryder, der stalkede og voldtog helt unge piger på deres værelser.

Voldtægtsmanden den 25-årige Aaron Seaton fik til gengæld 15 års fængsel for voldtægt af en mindreårig og for at have gjort hende gravid. Datteren fik dog en spontan abort tidligt i graviditeten.

I juni sidste år anmeldte den 14-årige Aaron Seaton for voldtægt, og i august samme år blev hun gift med manden efter farens ordrer, da det viste sig, at hun var blevet gravid af voldtægten.  Det skulle efter sigende skyldes faderens overbevisning om, at en kvinde ikke bør få børn uden for ægteskabet. 

Det er ikke muligt at blive gift i Idaho som 14-årig, derfor kørte faren datteren og Aaron til staten Missiori, hvor det kunne lade sig gøre ved hjælp af en særlig tilladelse. Da de var tilbage i Idaho, lod han den voksne mand bo sammen med sin teenagedatter, og dermed fandt dommeren, at faderen havde "hjulpet og beskyttet" voldtægtsforbryderen i fortsat at udsætte den 14-årige for overgreb.

Datteren er stadig gift på papiret, men ægteskabet vil blive ophævet snarest muligt.

Til pressen udtalte faderen.

-Jeg elsker min datter over alt på jorden, og det sidste jeg ønsker, er at gøre hende fortræd. Det var en forkert beslutning at lade Aaron gifte sig med hende. Det fortryder jeg nu.

 

Sponsoreret indhold