Skæbner

Fattige Ruth vandt 6,2 mio.: Jeg satsede mine sidste penge

12. januar 2016 af Carsten Holst. Foto: Gregers Kirdof og privat
Fem år efter hendes mands død lå Ruths økonomi i ruiner. Hun havde kun sin folkepension og frygtede, at huset gik på tvangsauktion. Da alt var ved at ramle, brugte hun sine sidste penge på lotto. Kort efter gik der 6,2 millioner kr. ind på den fallerede enkes bankkonto.

I sommeren 2015 var Ruth Skov Jørgensens økonomi så håbløs dårlig, at hun ikke anede sine levende råd. Hun spinkede og sparede, men havde alligevel ikke salt til et æg.

Trods afdragsfrie lån havde hun ikke råd til at blive boende i huset, og Ruth frygtede en tvangsauktion. Men der var ikke penge til en tilstandsrapport, så huset kunne ikke sættes til salg.

LÆS OGSÅ: Skolepige begik selvmord ved en fejl – ville skræmme forældre

Ruth med sin mand, Aage Jørgen, der døde i 2010, 72 år gammel.

Brugte sine sidste penge

Så fik hun en desperat og forholdsvis dyr idé. I årevis havde hun og hendes afdøde mand, Aage Jørgensen, spillet de samme to lottokuponer, men det var kun blevet til gevinster på nogle få kroner. Da Ruth en dag hørte sin søn sige, at han ville købe en lottokupon, besluttede hun at finde sine og Aages gamle lottokuponer frem. Sådan nærmest for sjovs skyld for at se, om de stadig lå i skuffen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Dette er det dummeste, du nogensinde har gjort, Ruth. Nu må du spise grød og drikke postevand resten af måneden”, tænkte hun, da hun samme dag stod i den lokale brugs i Harndrup på Fyn med to femugers lottokuponer i hånden. De var betalt med de absolut sidste penge, som Ruth kunne skrabe sammen, og hun var rasende på sig selv. Hvad skulle hun nu leve for?

LÆS OGSÅ: Ole Stephensen: Jeg holder fast i Julie

Om få dage vender Ruth ryggen til dansk vinterkulde og tager til Gran Canaria for at nyde livet. Hun behøvede ikke spørge i banken, om der var penge til flybilletten. Der står nemlig millioner på Ruths konto. De venter på at blive brugt til alt det, som den livsglade folkepensionist for blot et halvt år siden ikke turde drømme om. Ruth er lottomillionær, og sjældent er en gigantisk gevinst faldet på så tørt et sted.

Læs hele Ruths historie om de dejlige millioner i Ude og Hjemme, som er i handlen onsdag den 13. januar.

Sponsoreret indhold