Skæbner

Faye er kernesund på junkfood

10. december 2013 af Morten Nøhr Mortensen
Den 21-årige Faye Campell ligner en kvinde, der passer godt på sig selv. Men hun er det modsatte. Den modellignende englænder lever nemlig udelukkende af junkfood. Det har dog ikke påvirket hendes helbred. Efter en gennemgribende helbredstest har lægerne konstateret, at Faye er sundere end de fleste.

Faye er afhængig af junkfood. Til morgenmad får hun pizza eller burger. Det samme gør hun til frokost, inden hun til aften slutter af med samme menu. Til gengæld motionerer hun aldrig og spiser aldrig grøntsager, frugt eller fisk. Og indtil fornyligt røg hun 20 cigaretter om dagen. Hun burde derfor gå rundt som en omvandrende overvægtig advarsel mod usund livsstil. Men det gør hun ikke. Tværtimod går hun rundt og ligner en model med sine lange ben og sin glatte ansigtshud.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Malou Stella: Sådan tabte jeg mig

Fik sundhedstest

Den 21årige britiske kvinde er tilsyneladende et mysterium. Hvordan holder hun formen og sundheden, når hun kun supplere sine burgere og pizza med det tomatsovs, der ligger ovenpå. Nu har det engelske dagblad Daily Mail fået Fayes fysiske tilstand gennemgribende testet. Og den viser at Faye Campell er ligeså sund og rask, som hun ser ud.
Hendes kolesteroltal. Hendes blodtryk og hendes bmi er helt normal. Hendes hjerte og lunger fungerer perfekt. Og hun har de rette mængder af både kalk og salte i kroppen. Med andre ord, så kunne Faye Campell være en af den slags kvinder, der løber fire gange om ugen og udelukkende spiser efter sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Havde spiseforstyrrelse

Sandheden er dog, at Faye har en slags spiseforstyrrelse. Pga for højt indhold af mavesyre har hun fra barnsben haft problemer med en lang række fødevarer. Derfor var chips og mælk det, hun ofte nøjedes med som barn. Til hendes mors store ærgrelse. Folk har nemlig troet, at Faye er blevet opdraget dårligt, siden hun kun spiser junkfood.
Til Daily Mail siger hun selv.- Det har virkelig været hårdt for min mor, når folk har troet, at hun har opdraget mig til at spise dårlig mad. Men faktisk har hun altid hadet, at jeg spiser usundt og som barn forsøgte hun virkelig hårdnakket at få mig til at spise sundt, fortæller Faye.

LÆS OGSÅ: Hvad er din undskyldning for ikke at leve sundt?

Må være usund indvendig

Efterhånden som det blev kendt, at Faye udelukkende spiser junkfood, så spredte holdningen sig, at Faye naturligvis måtte være virkelig usund indvendig - selvom hun så sund ud set udefra. Det har Daily Mails sundhedstest dog nu kunnet afvise. Foreløbig mangler vi dog sundheds-eksperternes forklaring på, hvordan man kan være så sund og rask, når man udelukkende spiser burgere og pizza. Og tilmed har røget meget og ikke motionerer.

Sponsoreret indhold