Skæbner

Fejl på Facebook: Nu er dette par gift!

20. juni 2016 Anne Kristensen
Foto: Imgur
Amerikanske Celeste Zendler og Schuyler Benson var fremmede, men blev ført sammen pga. en mærkelig fejl på Facebook.

”Vi mødtes en aften i byen... Vi kender hinanden fra studiet… Vi har fælles venner…”

Historien om, hvordan man mødte sit livs kærlighed, starter ofte med en af disse sætninger.

Det er dog nok de færreste, som kan fortælle samme historie som det amerikanske par Celeste Zendler og Schuyler Benson.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Max døde natten før sit bryllup

Tilbage i 2009 prøvede Schuyler Benson fra South Arkansas for første gang at logge på Facebook via sin mobiltelefon, men han blev for en gangs skyld ikke spurgt om nogen login-information.

Anede ikke hvem Celeste var

I stedet kom han direkte ind på Celeste Zendlers profil.

Schuyler Benson havde ingen idé om, hvorfor det skete, ligesom han heller ikke anede, hvem Celeste var.

Julie tabte håret lige før sit bryllup

- Det viste sig, at jeg var logget ind på en konto, der tilhørte en sød kvinde ved navn Celeste, som boede i Boulder, Colorado. Vi havde aldrig mødtes, aldrig boet i samme stat, havde ingen fælles venner hverken i virkeligheden eller online, og havde tilsyneladende ingen fælles Facebook-interesser. Af en eller anden grund var det umuligt at logge ud af hendes Facebook-konto, skriver Schuyler Benson på Imgur – et andet socialt medie.

Havde MEGET til fælles

Her forklarer han, at han nåede at dele en del opslag på hendes profil, inden han rent faktisk fandt ud af, at han var inde på en andens konto, og det opdagede Celeste selvfølgelig også.

- Efter en del forvirring (og lidt panik fra begge sider), var jeg i stand til at logge ud igen, efter at hun sendte mig en venneanmodning på Facebook. Hun indrømmede, at hun havde planer om at slette mig som ven igen nogle dage senere, men det viste sig, at vi rent faktisk havde noget til fælles. VIRKELIG meget endda, skriver Schuyler.

Masseslagsmål til bryllup

Han og Celeste forblev derfor Facebook-venner, og de næste 4 år skrev de meget sammen, indtil de i sommeren 2013 besluttede sig for at mødes.

Flyttede hurtigt sammen

Allerede om efteråret samme år flyttede Celeste sammen med Schuyler i South Arkansas, og den 21. juni 2015 blev parret gift.

- Jeg fandt min partner, min bedste ven, min store kærlighed via en simpel fejl på de sociale medier. Der sker slemme ting i verden, men nogle gange sker der noget smukt. Dette er min skønhed, skriver Schuyler til et billede fra parrets romantiske bryllup:

Tip: Forkæl én du elsker - uden at det er en særlig mærkedag. Så er overraskelsen (og måske også glæden) endnu større! Find gavekort til enhver pris og anledning her >>

De unge mødre - se billederne fra Nadja Kaaghs romantiske bryllup:

Se billederne fra Nadja Kaaghs romantiske bryllup

Sponsoreret indhold