Skæbner

Fik 4 børn på 9 måneder

20. oktober 2014 af Carsten Holst foto: ALL OVER PRESS
Blot 9 måneder efter, at Sarah Ward fødte sønnen Freddie, lå hun igen i barselssengen. Denne gang fødte hun ikke et enkelt barn, men derimod trillinger.
Sarah med sine 4 vidundere
Sarah med sine 4 vidundere

Hvis du som nybagt mor synes, at der er nok at se til med en lille ny guldklump i familien, skulle du måske klappe hesten et øjeblik, og forsøge at sætte dig i Sarah Wards sted. Hun har hænderne fulde af børn døgnet rundt. Den 29-årige englænder har nemlig præsteret det helt unikke, at føde fire børn på blot 9 måneder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg føler ofte, at jeg mere styrer et børnehjem eller en vuggestue, end mit eget hjem, siger den firdobbelte mor med et anstrengt smil.

Bytur tager flere timer

Læs også: Enke og mor til tre børn

Op mod et par hundrede bleer og 100 flasker med mælk skal hver uge gøres parat til de sultne og tørstige børn. Logistikken er heller ikke nogen nem opgave. Skal Sarah i byen for at handle, tager det ofte flere timer, før hun e hjemme igen. Ikke kun fordi det tager tid at gøre fire blebørn parat til udflugt. Men ligeså meget fordi mange mennesker på vejen spørger, om hun er dagplejemor, eller om alle 4 spædbørn virkelig er hendes alle sammen.

For ikke længe siden frygtede Sarah, der er hjemmeplejer, og hendes mand, postarbejder Benn Smith, 31, fra Crayford nær London, at de ikke kunne få børn. De forsøgte i flere år, inden hun endelig blev gravid i efteråret 2012. Sønnen Freddie blev født i juni 2013. Parret drømte om at få endnu et barn, men de havde ikke i deres vildeste fantasi forestillet sig, hvor hurtigt det ville ske. Freddie var blot to måneder gammel, da Sarah blev gravid igen. Da var den nybagte mor stadig iført graviditetstøj det meste af tiden.

Glæde afløst af et chok

Læs også: Chok da hun ventede firlinger

Det var noget af et chok, at det kunne ske så hurtigt. Men alligevel glædede parrets sig. De besluttede at se udfordringer i familieforøgelsen i stedet for problemer. Glæden blev dog snart afløst af endnu et chok, da Sarah efter 3 måneder var til graviditetskontrol og blev scannet. Jordemoderen spurgte Sarah, om hun havde nogen idé om, hvor mange børn hun ventede.

- Benn og jeg kikkede forvirret på hinanden. Hvor mange børn jeg ventede? Altså i flertal. Et enkelt barn ville være fint, og hvis hun mente tvillingerne, skulle vi også nok klare det. Da hun sagde, at 3 var på vej, var jeg ved at falde ned af briksen, fortæller Sarah.

- Ingen af os kunne sige et ord, da hun drejede skærmen og pegede på 3 vrikkende figurer. Det var vores børn, vores trillinger. Jeg indså, at jeg ville have 4 børn inden den første var fyldt et år. Da begyndte jeg at græde.

Forløst ved kejsersnit

Sponsoreret indhold