Skæbner

Fik kvalme af at køre rutsjebane: Nu har hun født trillinger

15. maj 2016 Foto: POLFOTO - Af Kristian Bo Eriksen
Da Kate var på ferie i Florida med sin mand og sine to børn, var hun en del plaget af kvalme. Hun troede bare, hun havde kørt for meget i rutsjebane i Disney World, men da kvalmen blev ved, fandt hun ud af, at hun var gravid. Nu har hun født trillinger.

-Da jeg begyndte at få kvalme, gik jeg ud fra, at jeg havde kørt en tur for meget i rutsjebane, siger Kate Smtih, 34, fra Liverpool til avisen Daily Mail.

Hun var sidste år i august på ferie i Disney World i Florida sammen med sin mand, Gerard, og deres to børn, Loui, 10, og Tia, 2. De havde alletiders tur og prøvede alle de forlystelser, de kunne nå. Men fornøjelsen blev dog begrænset af, at Kate var plaget af kvalme.

Kate var så plaget af kvalme, da hun og familien var i Disney World, at hun til sidst tog en graviditetstest. Foto: POLFOTO

 

Og da kvalmen blev ved, endte det med, at Kate tog en graviditetstest og hun var lykkelig, da testen var positiv.

LÆS OGSÅ: 4-årig skammede sig over sit høreapperat: Mors opfindelse er genial

-Vi havde altid ønsket os flere børn sammen, siger hun til avisen.

Knuste over at miste en baby

Men glæden blev blandet med chok, da hun efter hjemrejsen blev scannet, og da scanningen viste, at Kate var 8 uger henne, og at hun ventede firlinger.

-Da jeg så blev scannet efter 12 uger, fik vi at vide, at en af babyerne var død, noget der sker ganske ofte, forklarede en af sygeplejerskerne. Fra det øjeblik indså vi, hvor dyrebare de var. Vi var knuste over at have mistet en, og der var intet vi ønskede mere, end af de øvrige skulle overleve, siger Kate til Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Trillinger var firlinger

Hun kunne tydeligt mærke, at hun bar tre børn. Hendes mave voksede langt hurtigere, end de havde gjort under hendes to øvrige graviditeter, og da hun var fem måneder henne, lignede hun en i ottende måned.

 

Kates mave voksede rigtig hurtigt. Foto: POLFOTO

-Jeg havde smerter overalt efterhånden som de tre børn belastede min krop mere og mere. Men jeg vidste, det ville være det hele værd, siger Kate.

Vil ikke bytte for noget

Hendes mave blev så stor, at den pressede så meget på mavesækken, at Kate helt mistede appetitten. I februar, da hun var i slutningen af 31. uge, fødte Kate så sine tre nye børn, Dolly, Annie og Gerard. De blev født den 12. februar, og bortset fra at Dolly fik bortopereret en godartet knude på tarmene, havde børnene det godt, og kom hjem efter 3 uger på sygehuset.

Loui og Tia med deres små søskende, Gerard, Dolly og Annie. Foto: POLFOTO

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse i Gift ved første blik: Jeanette har fundet kærligheden

-Vi er lykkelige over, at have fået tre børn, der ikke alene er sunde og raske, men som også er så nemme. Selvom vores liv er hektisk med to små børn og tre nyfødte, ville jeg ikke bytte det for noget, siger Kate til Daily Mail.

 

To søstre og en bror, Dolly, Annie og Gerard. Foto: POLFOTO

Sponsoreret indhold