Skæbner

Firma tilbyder gratis rengøring til kræftramte

26. januar 2017 Anne Kristensen
Foto: Facebook
Debbie Sardone fra Texas, USA, har startet firmaet Cleaning For A Reason, der tilbyder gratis rengøring til alle kvinder, som er ramt af kræft.

Da Debbie Sardone en dag blev kontaktet af en kunde i sit tidligere rengøringsfirma og hørte, at kvinden desværre ikke havde råd til at være kunde hos hende længere, fordi hun var i kræftbehandling, vidste Debbie med det samme, hvad hun skulle gøre.

Debbie besluttede straks, at ingen kræftramte kvinder skulle gå forgæves i hendes firma igen. Faktisk skulle de fremover have tilbudt deres rengøring helt gratis.

5-årige Silas har kræft: Politiet opfylder hans største ønske

Derfor startede Debbie et nyt firma, som hun kalder Cleaning For A Reason. Her kan kræftramte kvinder få rengjort deres hjem uden beregning, så de i stedet kan fokusere alle kræfterne på deres behandling.

Donationer strømmer ind

Debbies idé har siden 2005 vakt stor interesse hos en række sponsorer, som har postet store summer i hendes firma, ligesom Debbie via Cleaning For A Reasons hjemmeside har modtaget millioner af dollars i donationer fra private, der også ønsker at give deres bidrag.

På den måde har Debbie kunnet ansætte flere rengøringsfolk, så flest muligt kan få tilbudt firmaets service.

Her overraskes kræftramt kvinde af sin chef

Trods de ædle hensigter har Debbies firma dog også modtaget en del kritik. For hvorfor er det kun kræftramte kvinder, og ikke mænd, som tilbydes den gratis rengøring?, lyder kritikken.

Her kan du se en lille film om Debbies rengøringsfirma:

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rørende fotos: Her klipper den kræftramte tv-stjerne Shannen Doherty håret af omgivet af sine nærmeste:

Kræftramt Shannen Doherty klipper håret af

Sponsoreret indhold