Skæbner

Flere og flere virksomheder henvender sig til clairvoyante

15. september 2015 af Sofie Rosendahl, Foto: AOP
Clairvoyanterne fortæller om, hvordan de hjælper firmaer.
Virksomheder bruger clairvoyanter

Virksomheder benytter i udbredt grad clairvoyanter og mange mennesker og arbejdspladser opfatter clairvoyante evner som ganske kontroversielle, hvilket kan lægge til baggrund for, hvad også kan forklare at folk holder deres ekstra evner for sig selv.

Har du lyst til at prøve clairvoyance? Læs mere om vores dygtige clairvoyanter lige her

Anne-Marie:
Jeg har været utrolig privilegeret for at have det her arbejde. Virksomheder bruger mig også og mange gamle kunder fra dengang holder ved, jeg ville ønske vi var to om det, for der er for meget at lave, haha.
Forsikringsselskaber bruger mig til at vide om folk laver svindel, alle virksomheder, designervirksomheder med til at ansætte personale eller finde ud af om der er svind i forretningen om folk stjæler, banker ansætte personale. Jeg har udpeget tyve ud fra billederne, og hvor det viser sig at de alligevel havde en mistanke, og så udpeger jeg som man ser på tv, sådan en lineop, og så viser de mig fem billeder, hvor de havde mistanke om at.

 

Dorte:
Coaching som indeholder det man har behov for. ”Jeg vil gerne coaches i forhold til min karriere”. Et redskab for at finde den rigtige retning. Folk kommer jo i clairvoyance når der er noget de ikke selv kan finde svaret på. Det er vejledning i det som er allervigtigst for klienten til at komme videre i livet lige nu og her. Som om vedkommende står i mudder i gummistøvler, og ånderne kan guider i den rigtige retning. Det er en vejledning som bruges af ledere og direktører i erhvervslivet som endda spørger indtil firmaet.

Vil du have en personlig clairvoyance af Dorte Felholt? Læs mere her >>

Det er alle mulige som brugere det, det er et kæmpe udsnit af befolkningen. Det er efterhånden så almindelig nu. Folk taler også højt om at de bruger clairvoyanter. Nogle siger bare de er spændt på at de skal have noget at vide som de ikke selv kan finde ud af og andre vil have svar på specifikke spørgsmål.

Læs også: Afdødekontakt: Du skal være mormor

Gitte:
Du nævnte at du hjælper firmaer, kan du nævne hvilken type arbejde du laver for dem, og hvilken type firmaer?
Alle, offentlige og private. Produktionsvirksomeheder, den finansielle verden, forsikringsselskaber. De bruger mig til produktudvikling eller til kundegrupper og de har en direkte kontakt til mennesker. Så deres mennesker har brug for at forstå dem hvordan de kan forstå mennesker. Hvordan man forstår kundens behov, hvordan man bliver mere empatisk. Proiduktudvikling er noget jeg gør ved
Som 8-årig forudså jeg playstation. Jeg fortalte mine forældre at engang vil vi have et fjernsyn vi sidder foran og der er der en singleafspiller (til singleplader) og så det ligesom om at vi leger på fjernsynsskærmen. Jeg forudså også teske med sugerør i, da jeg var barn.

Vil du have en personlig clairvoyance af Gitte Sparsø? Læs mere her >>

Der er mange ting jeg synes det er mærkeligt man ikke har gjort. Fx at man sætter en lille enhed i en lille holder og så styrer man alting derfra.
Jeg fortalte at man selv kunne vælge tv programmer dengang vi kun havde DR, og så kunne man selv vælge hvad man ville se, og når man så en film kunne man starte filmen forfra eller stoppe filmen, når man gik på toilettet.
Jeg forudså tandpasta tube som blødt materiale i stedet for hårdt. Jeg forudså at alt ville blive trådløst og om 20 år har vi ikke ledninger til vores lamper. Og om 20 år er der ikke mennesker som bruger briller. Og det bliver forbudt og ryge. Og vi bruger flere penge på forbyggelse end behandling af sygdomme.

Og vi designer selv vores børn. Vi bliver ikke bare gravide med en mand, fordi det bliver. På et tidspunkt får vi en chip ind i os så vi kan registrere alt om os, så vi ikke skal bruge så meget tid på at finde ud af forbrydelser og den slags. Og når vi gør på tværs af grænser. Og landegrænser forsvinder. Europa bliver ligesom  USA er i dag. Inden for 50 år tror jeg. Jeg ser det som et landkort. Og europa er grøn. Vi har en mission, vi skal dele ud af vores viden til den øvrige verden.

Læs også: Karina får svar på, hvorfor storebror valgte livet fra

Sponsoreret indhold