Skæbner

Flotte og forførende mavedansere

13. marts 2013 af Annemette Barbré / Fotos: Gregers Kirdorf
Ude og Hjemme var med, da 300 mavedansere indtog Kolding. Se de fantastiske kostumer, som blev båret af de forførende dansere i vores store billedgalleri. Man får næsten lyst til at prøve kræfter med den eksotiske dans...
Flotte og forførende mavedansere
Flotte og forførende mavedansere

300 mavedansere fra 18 forskellige lande indtog den 10. marts, Kolding Teater. Her løb den 19. Oriental Dance Festival Denmark nemlig af stablen i en eksotisk og forførende stemning.

LÆS OGSÅ: Gravide er vilde med mavedans og bruger det som fødselsforberedelse

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Festivalen, der til næste år kan fejre 20 års jubilæum, er det største årlige mave-dansarrangement herhjemme. Og at mavedans er en både erotisk og eksotisk dans, fik de mange fremmødte tilskuere rig lejlighed til at se, når kvinder i alle aldre enten alene eller i grupper optrådte med et strejf af Orientens mystik med alle dens farver, følelser og fornemmelser.

- Mange dansere fortæller mig, at der sker et eller andet med dem, når de får kostume og makeup på. De tør pludselig meget mere og er mere frie. Gennem mavedansen får de en chance for at leve noget ud, de ikke kan gøre andre steder, siger festivalens arrangør, Janne Aziza Holt fra Kolding, som selv medvirkede med sit eget Ensemble AmirA.

Sponsoreret indhold