Skæbner

Fødte foran supermarkedet: Far blev pludselig jordemoder

29. maj 2016 Foto: POLFOTO - Af Kristian Bo Eriksen
De troede, de var taget afsted i god tid. Men Jess og Russell nåede ikke ret langt, før fødslen for alvor gik i gang. På bare få minutter fødte Jess foran det lokale supermarked – med far som jordemoder.

I den situation er der ingen, der fortæller dig, hvornår du skal gøre hvad, man må bare følge sin krop. Det hele bliver så naturligt, siger Jess Moore, 25, fra Cheslyn Hay i England til avisen Birmingham Mail.

Jess er netop blev mor til en skøn lille pige, som blev født den 18. maj på parkeringspladsen foran det lokale supermarked. Heldigvis så tidligt på morgen, klokken 6.25, at supermarkedet endnu ikke var åbnet og dermed var der da heller ikke en masse trafik ind og ud af parkeringspladsen under fødslen.

Jess og Russel med deres datter, Maggie-Mae, der blev født 18. maj på det lokale supermarkeds p-plads. Foto: POLFOTO

 

LÆS OGSÅ: Ferien endte i dramatisk fødsel: Lille Zoes utrolige mirakel

-Jess virkede okay, hun gik ikke så meget i panik, men det var da lidt skræmmende, siger Russel Moore, 43, der til daglig kører skraldevogn, men son nu måtte træde til som jordemor i familiens Vauxhall Vectra. Rent faktisk er det anden gang, at Russel tager imod et barn. Parrets ældste, Alfie på 2 år, blev født hjemme med far som jordemoder. Godt ikke under samme dramatik, men alligevel.

Stor og velskabt pige

Parret tog ellers afsted i god tid, da Jess kunne mærke, at fødslen nærmede sig. Men de nåede ikke ret langt, før vandet gik, og Jess kunne med samme mærke barnets hoved på vej ud.

 

Maggie-Mae er en stor pige, der vejede over 4 kilo ved fødslen. Foto: POLFOTO

Russel vagte at køre ind på supermarkedets parkeringsplads, og bare fire minutter senere var deres datter, Maggie-Mae, født. Hun var sund og velskabt og en stor pige på hele 4.200 gram.

-Når jeg ser min datter nu, kan jeg slet ikke forstå, at hun har været inden i mig, siger Jess til Birmingham Mail.

LÆS OGSÅ: Totalt fremmed skældte Kares søn ud: Her er hendes overraskende svar

Parret og den lille ny blev hentet med ambulance kort efter fødslen og kørt på sygehuset. Her tjekkede de mor og datter, og da alt var i orden, blev de udskrevet samme dag.

Det er fantastisk

Jess har i forvejen en søn på syv, Oliver, mens Alfred of Maggie-Mae er Russells to første.

-Russel er gået fra ikke at have nogle børn til at have taget imod to. Det er fantastisk, og der vil altid være et helt specielt bånd imellem dem, siger Jess til Birmingham Mail.

 

Familien i deres bil, hvor lille Maggie-Mae blev født. Deres søn Alfie var dog ikke med den morgen. Foto: POLFOTO

-Det var ikke fordi, jeg kunne bruge min erfaring fra Alfies fødsel. Det var så anderledes. Alfies fødsel tog meget længere tid, mens min datter blev født meget hurtigere, siger Russell.

LÆS OGSÅ: Dybt frustreret Camilla Framnes: Victor har grædt i to måneder

-Det var stadig en overvældende oplevelse, selv om jeg havde prøvet det før.

Sponsoreret indhold