Skæbner

Førerhund kastede sig foran bus for at redde sin ejer

10. juni 2015 Nina Sommer
Privat
Hunden er menneskets bedste ven. Især hvis man er blind. Det kunne 62-årige Audrey Stone sande, da hun forleden fik reddet sit liv af hendes golden Retriever, Figo.

Audrey Stone var på vej hjem i hjembyen New York sammen med sin altid faste følgesvend, Figo. <?xml:namespace prefix = o />

En skolebus nærmede sig, men chaufføren havde tilsyneladende ikke set Audrey. Den kom tættere og tættere på, og til sidst gik alvoren op for Figo.

LÆS OGSÅ: Se ti af læsernes sødeste hunde

Han kastede sig ud foran bussen, der fik chaufføren til at bremse hårdt op, men alligevel nåede bussen at ramme både Audrey og Figo.

- Hunden fik det største slag. Han ville ikke forlade hendes side, og hun ville heller ikke have, at han forsvandt. Hun blev ved med at kalde på ham, siger Paul Schwartz, som er bestyrer af en tankstation i nærheden og hjalp de tilskadekomne efter ulykken.

Audrey og Figo blev kørt til henholdsvis hospitalet og dyrlægen. Audrey havde fået et brud på sin højre albue og ankel, hun havde brækket et par ribben og et fået et snit i ansigtet. Figos ene fik et dybt snit ind til knoglen.

LÆS OGSÅ: Hund ventede otte dage på sin ejer

Sponsoreret indhold