Skæbner

Forældre anholdt: Efterlod 2-årig for at spille Pokemon Go

19. august 2016 Anne Kristensen
Foto: Pinal County Sheriff’s Office
Det amerikanske forældrepar Brent og Brianne Daley er blevet anholdt og sigtet for børneforsømmelse, efter at de lod deres 2-årige søn være alene hjemme i halvanden time, mens de selv var ude for at spille Pokemon Go.

Pokemon Go er et virtuelt spil til mobiltelefonen, der i øjeblikket hitter i hele verden. Her gælder det om at fange Pokemon-figurer, som kan gemme sig overalt udenfor og inde.

Og overalt, hvor man ser hen, kan man lige nu se såvel børn som voksne dybt begravede i deres telefoner på jagt efter disse figurer.

Mor og stedfar pinte 10-årig ihjel

Men for nogle tager Pokemon-jagten overhånd.

Lod 2-årig være alene hjemme

I byen San Tan Valley i den amerikanske stat Arizona er forældreparret Brent og Brianna Daley således blevet anholdt og sigtet for børneforsømmelse, da de efterlod deres 2-årige søn alene hjemme, mens de selv gik på jagt efter Pokemons.

Politiet fortæller ifølge The Mirror, at drengen blev opdaget alene uden for familiens hjem om formiddagen i 30 graders varme. Han skreg og græd, havde ikke adgang til vand og prøvede forgæves at komme indenfor igen.

Sikkerhed frem for alt

27-årige Brent Daley og 25-årige Brianna Daley har nu indrømmet, at drengen, som om kun var iført en t-shirt og en ble, havde været alene i halvanden time.

Politiet beskriver deres opførsel som ’helt umuligt at forstå’, og sherif Paul Babeu siger: - Vi har advaret folk om at have sikkerheden for øje, når man spiller dette spil.

Ung mand dør i jagten på Pokemon

Læsernes bedste fotos:

Læsernes bedste fotos

Sponsoreret indhold