Skæbner

Forældre mister to børn med 6 ugers mellemrum

16. marts 2017 Anne Kristensen
Foto: GoFundMe
Et amerikansk forældrepar har mistet deres 6-årige søn i en trafikulykke – blot 6 uger efter at deres anden søn på 2 år druknede.

At miste et barn må være det mest ubærlige og forfærdelige, man kan forestille sig. Julia og Peter Roberts fra Indiana i USA har nu mistet to.

Og dét med blot seks ugers mellemrum.

Druknede i bæk

Først ramte tragedien, da deres 2-årige søn William druknede i en bæk nær familiens hjem, efter at han var stukket af, uden at forældrene havde bemærket det.

1-årig styrtet i døden: Mor aborterer i chok

Han blev fundet med hovedet nedad i vandet 12 timer senere af et redningshold.

Dræbt i trafikulykke

Seks uger senere – den 8. marts – ramte næste tragedie den stakkels familie, da 6-årige Ayden blev dræbt i en trafikulykke.

Ayden var på vej til skole med sin far, som pludselig mistede herredømmet over bilen, da han kom for tæt på en grøft og ville korrigere styringen. Han ramte i stedet to modkørende biler, hvorved Ayden mistede livet.

Den knuste mor siger ifølge The Mirror:

- Jeg ved ikke, hvad vi skal gøre nu. De (William og Ayden, red.) elskede hinanden så meget. De var bedste venner og elskede at lege sammen.

Mor tabte barnevogn: Tvillinger druknede i kanal

Knust af skyld

Hun fortæller, at hendes mand, som selv slap fra biluheldet med et forstuvet håndled og en forstuvet ankel, nu er helt knust af skyldfølelse.

En ven af familien har nu oprettet en indsamling til dem via GoFundMe, som skal dække deres omkostninger til begravelserne, og hvad de ellers måtte have brug for i den svære tid.

Foruden Ayden og William har Julia og Peter også en yngre søn, Damien.

Her sker de fleste babyulykker:

Her sker de fleste babyulykker

Sponsoreret indhold