Skæbner

Forældresløs piges idol viste sig at være hendes søster

17. oktober 2014 af Nina Sommer Foto: Youtube
Forældreløs og født uden ben. Jennifer havde ikke de bedste odds fra livets start. Men det skulle vise sig, at den lille pige havde et fantastisk talent, og da hun fandt ud af, hvor det stammede fra, så fik hun et chok.

Da Jennifer blev født, viste det sig, at hun led af en sjælden genetisk sygdom. Hun blev født uden ben, og hendes forældre efterlod hende til en ukendt skæbne på hospitalet kort tid efter fødslen.

LÆS OGSÅ: 3-årig fundet efter 11 dage

Men da to hjertevarme mennesker fra samme område ser den lille pige uden ben på hospitalet, så tager det dem ikke lang tid at beslutte, at de gerne vil give hende et kærligt hjem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forældrene havde et krav

Huset er karakteriseret ved, at der er frie tøjler og plads til at udfolde sine kreative evner. Det eneste krav Jennifers nye forældre havde, var, at hun aldrig måtte sige ' jeg kan ikke'.
Det råd tog hun til sig.

LÆS OGSÅ: Han reddede 669 børn i 2. verdenskrig. Han ved ikke, at de sidder ved siden af ham

Som 7-årig begyndte hun dyrke gymnastik, og da hun en dag sætter sig ned og spørger sin plejemor, hvem hendes biologiske forældre er, så får hun et svar, der chokerer hende. Det giver hende samtidig et svar på, hvorfor hendes liv har forløbet, som det har.

Se videoen om fantastiske Jennifer her:

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Har du set, at du lige nu kan spare 40 % på massevis af varer i Ude og Hjemmes webshop?

Sponsoreret indhold