Skæbner

Forsøgshønen og den tobenede hund

4. marts 2014 af Søren Johannesen, foto: Alicia Williams
Skæbnen havde dømt dem begge til døden – men de blev reddet i sidste øjeblik. Forsøgs-hønen Penny og den tobenede chihuahua-hund Roo er nu hinandens bedste venner. De både spiser, sover og leger sammen. Se det skønne galleri herunder.

Fremtiden så grum ud for silkehønen Penny i september 2012. Som forsøgsdyr i et laboratorie var hendes skæbne stort set forseglet. Det eksperiment, hun havde deltaget i, var forbi, og den dengang ni uger gamle, pjuskede høne stod for at skulle aflives.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men så kom dyrlægestuderende Alicia Williams heldigvis forbi.

Elsker dyr

- Jeg spurgte, om ikke jeg måtte tage hende med hjem, fortæller Alicia Williams, som ud over at læse til dyrlæge på universitetet også arbejder på dyrehos-pitalet Duluth Animal Hospital i staten Georgia, USA.

LÆS OGSÅ: Kat fik ællinger

Det vil være en underdrivelse at skrive, at Alicia er glad for dyr. Hun elsker dem simpelthen. Det er også derfor, hun har viet sit liv til dyrene.

Alicias kærlighed til dyrene skinnede også igennem, da hun i februar i fjor hørte om chihuahua-hunden Roo, som var blevet fundet syg og forfrossen i en grøft i en park.

Hjertevarme

Den kun syv uger gamle hvalp var født med kun to ben og kunne ikke gå. Den var sandsynligvis blevet efterladt af en hjerteløs hundeopdrætter, som ikke mente, at den var værd at spilde hundefoder på.

LÆS OGSÅ: Hund adopterer tigerunger

Men det syntes Alicia. Hun tog den forsømte hund til sig, gav den mad og hjertevarme og et hjem at bo i. Sammen med sine kollegaer på dyrehospitalet fik hun anskaffet en særlig hjul-protese, så Roo kunne løbe omkring trods sine manglende forpoter.

Et varmt venskab

Om det var den fælles oplevelse af at have snydt døden, eller om det simpelthen bare var en tilfældighed, ved vi ikke, men faktum er, at Penny og Roo hurtigt knyttede sig til hinanden i deres nye hjem hos Alicia.

- De kom bare rigtig godt ud af det med hinanden og begyndte at lege sammen hele tiden. Også selv om Roo af og til kommer til at køre Penny over med sine hjul, siger Alicia til Ude og Hjemme.

Kommer med på arbejde

Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-

Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold