Skæbner

Fortvivlede forældre fik falsk håb

15. februar 2016 Morten Nøhr Mortensen
Østjyllands Politi
Forældrene til den savnede teenager Thomas Mikkelsen Stralner, der frygtes omkommet ved en drukneulykke, troede et øjeblik, at der var håb. Men venneanmodningen fra deres søn var fra en falsk profil på Facebook.
19-årige Thomas Mikkelsen Stralner har været forsvundet siden natten til lørdag den 16.januar. 
19-årige Thomas Mikkelsen Stralner har været forsvundet siden natten til lørdag den 16.januar. 

Forældrene til den forsvundne teenager Thomas Mikkelsen Stralner står i en håbløs situation. I over tre uger har der ikke været livstegn fra deres søn, som de fleste frygter, er faldet i havnen i Randers efter en bytur. Men selv der - i den vel nok hårdeste tid forældre kan komme i - besluttede ukendte mennesker at lave en ondskabsfuld handling. De oprettede en falsk profil i deres søns navn. Bagefter anmodede de forældrene om venskab over Facebook. 

LÆS OGSÅ: Dreng slugt af dybt sandhul

Det siger sig selv, at de hårdt ramte forældre og Thomas' lillesøster fik et håb, da der pludselig var noget der lignede et livstegn fra deres søn.

Sendt til hele familien

- Det viste sig dog at være en falsk profil. Fødselsdatoen var forkert, og efter at have kigget nærmere på profilen, var vi ikke i tvivl om, at den var falsk. Anmodningerne var sendt til hele familien – også Thomas’ 10-årige lillesøster. Det er umenneskeligt og ubeskriveligt ondt at gøre sådan noget, lyder det fra faren Michael Stralner til tv2oj.dk.

Det er nu en uge siden, og den falske side er blevet slettet af Facebook efter stort pres fra brugerne. Men den ulykkelige situationen er stadig uafklaret. På trods af omfattende eftersøgning af både politi og frivillige er der intet spor efter Thomas. 

LÆS OGSÅ: Hanne fandt sin far efter 38 år

Den unge mand forsvandt sporløst, da han forlod Café Smagløs i Storegade i Randers natten mellem kl.03 og 03.30 den 16. januar.  Storegade, der er festgaden i Randers, ligger ikke langt fra havnen og dermed udløbet af Gudenå.  Der kan være stærk strøm i området og derfor svært at komme op, hvis man først er faldet i. Det vidner i hvert fald flere tidligere ulykker om.

Missing People Denmark oplyser, at området ved havnen og et stykke op ad Gudenå er blevet gennemsøgt af dykkere. Indtil videre uden det mindste spor af Thomas.

Talt med retsmediciner

Fra Missing People lyder den seneste opdatering: 

- De seneste dage har vi undersøgt alle de muligheder, vi kan komme i tanke om for at få fundet Thomas.  Vi har endog talt med retsmedicinsk afdeling om at finde en krop i vand. Og er nået frem til, at den eneste mulighed vi har lige pt. er både og dykkere, lyder det.  

19-årige Thomas beskrives som 182 cm høj og almindelig af bygning.  Han har kort brunligt hår, der er kort i siderne og lidt længere i toppen. Han har blå øjne.

 

 

Sponsoreret indhold