Skæbner

Foto går verden rundt: Forlader ånden hans krop her?

18. juli 2016 Anne Kristensen
Foto: Facebook
En amerikansk mand omkom i sidste uge i en trafikulykke, som blev overværet og fotograferet af en forbipasserende. Billedet er siden gået verden rundt, da det ligner, at ånden forlader mandens krop.

Den 74-årige Charles Deadman fra Kentucky i USA døde sidste tirsdag i en tragisk trafikulykke, hvor han kørte galt på sin motorcykel, og midt i sorgen finder hans pårørende nu trøst i et billede, som er gået verden rundt i dagene efter ulykken.

Billedet er taget af Saul Vazquez, som kørte forbi ulykkesstedet i en taxi.

Video går verden rundt: Filmer de et spøgelse her?

Her så han en hvid, skyggelignende figur svæve over vejen, mens ambulancer og redningsfolk ydede førstehjælp til Charles Deadman.

- Jeg tog dette billede nogle få minutter siden fra førerhuset i min lastbil. (…) Zoom ind og læg mærke til skyggen lige over redningsarbejderens hat. Alt jeg kan sige er, at jeg håber, at alle involverede er okay!!, skriver Saul Vazquez i en kommentar til billedet, som han kort efter ulykken lagde på sin Facebook-profil:

Desværre var det ikke tilfældet, for Charles Deadman blev erklæret død ved ankomsten til hospitalet.

Jane Aamund: Jeg har set spøgelser

Et sidste farvel til familien? 

Han var enkemand, men efterlader sig to børn, fem børnebørn og tre oldebørn. Hans ene datter, Tammy Silberberg, siger til People.com:

- Jeg tror på bade spøgelser og engle. Det er meget muligt, at det (skyggen, red.) er en af disse. Han var en meget familieorienteret mand, og det var sandsynligvis hans måde at række ud efter sin familie en sidste gang.

Søs Egelind fik en hilsen fra sin afdøde mor

Det tankevækkende billede er ikke kun blevet set af Charles Deadmans nærmeste familie. Faktisk er det siden gået verden rundt og er på blot 6 dage blevet delt over 15.000 gange.

Læsernes overnaturlige oplevelser:

Læsernes overnaturlige oplevelser

 

Sponsoreret indhold