Skæbner

Fra skolepige til model

22. september 2008 af Redaktionen, Foto: Søren Palmelund, 1st Option og Privat
Da Pernille Møller som 14-årig blev tilbudt at blive fotomodel, var hun noget skeptisk, men gav det en chance. Nu er hun bosat i New York og på vej til at blive supermodel.

14-årige Pernille var i Tivoli, da hun blev spottet af en mand fra modelbureauet, 1st. Option.

- Det hele var så urealistisk, fortæller den nu 15-årige Pernille, som sammen med forældrene satte et møde op med modelbureauet.

Til New York
Pernille sagde ja til at være i stald hos 1st. Option og i årets løb blev det til enkelte opgaver. Blandt andet gik Pernille model under modeugen i København. Pludselig fik verdens største modelbureau, IMG Models fra Amerika, øjnene op for den kønne jyske pige.
- Da de ringede og spurgte, om jeg ville være fotomodel på fuldtid i Amerika, blev jeg lidt rystet, siger Pernille, som efter lange samtaler med familien, besluttede at prøve det af. Hele familien tog med til New York for at se, det gik ordentligt til.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Arbejder seks dage om ugen
-Arbejdsdagen kan være lang, og jeg har kun én fridag om ugen. Omvendt er det utroligt spændende, og jeg har da også allerede været på forsiden af et førende modeblad i England, fortæller Pernille, der ikke har mærket medaljens bagside.
- Jeg har hørt om narkotikamisbrug, vilde fester og ødelagte karrierer. Men det har jeg ikke mærket noget til. Der bliver passet godt på mig, fortæller Pernille, der drømmer om at uddanne sig senere i livet. - Den tid, den glæde. Lige nu klør jeg på med mange, spændende opgaver, siger Pernille.

Læs mere på 1st-option.dk og models.com

LÆS OGSÅ:

Fotomodel blev enlig mor

Sponsoreret indhold