Skæbner

Frygtelig tragedie: Mor kører sin 7-årige datter ihjel

24. februar 2015 Søren Johannesen
Modelfoto: All Over Press
Mandag morgen ramte en tragedie en lille landsby udenfor Snedsted i Thy. En mor, der netop skulle til at køre sin syvårige datter i skole, kom ved et frygteligt uheld til at køre datteren over. Desværre stod pigens liv ikke til at redde.

En dødsulykke nær den lille by Snedsted i Thy i Nordvestjylland har rystet hele lokalsamfundet. Det er så tragisk, som det næsten kan blive.

Mandag morgen skulle en mor køre sin 7-årige datter i skole, som hun plejer. Kort før klokken otte havde moderen startet bilen og var klar til at køre.

Det viste sig imidlertid, at datteren havde glemt noget i hjemmet, som hun derfor løb ind for at hente.

Læs også: Efter Nakskov-branden - hele byen står sammen i sorgen

I klemme mellem bilen og et træ

Moderen satte bilen i gear med koblingen presset i bund. Vinduet i førersiden stod åbent, og da vinduesviskeren pludselig gik i gang, blæste der nyfalden sne ind i bilen. Det gav moderen et chok, så hun slap koblingen, netop som datteren kom løbende for at sætte sig ind i bilen igen.

– Bilen tager et hop, og datteren kommer i klemme mellem bilen og et træ, siger Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau.

Familien forsøgte ifølge BT desperat at give pigen førstehjælp, indtil ambulancen kom. En læge blev desuden i al hast fløjet i helikopter til stedet og satte sig ind i ambulancen, da den i fuld fart kørte mod sygehuset i Thisted.

Læs også: Jonas døde på drømmerejsen

Dyb medfølelse med familien

– Undervejs siger lægen, at det er håbløst at redde hende og erklærer hende død kl. 08.35, siger Jens Claumarch til BT.

Historien om det dybt tragiske dødsfald spredte sig hurtigt i lokalsamfundet og har gjort dybt indtryk på Snedsteds godt 1.000 indbyggere.

– Folk snakker om det og føler stor sorg med familien, siger formand for Snedsted Håndværker og Borgerforening Lotte Bak Nielsen til Ekstra Bladet.

Alle er meget påvirkede, og på en Facebook-gruppe med tilknytning til byen, giver flere borgere udtryk for deres medfølelse, ligesom venner og pårørende til familien ifølge Ekstra Bladet satte flaget på halv mandag.

Sponsoreret indhold