Gadehundens utrolige forvandling

Da dyreværnsorganisationen Animal Aid Unlimited fandt denne gadehund i byen Udaipur i Indien, var den mere død end levende. De gav den navnet Perry. Takket være masser af mad, medicin og kærlighed er Perry nu som forvandlet. Se den utrolige video herunder. ADVARSEL: Stærke billeder!

Der findes millioner af gadehunde i Indien. Mange af dem er så syge og svækkede, at de dør på de støvede gader og ender i skraldespande eller som rotteføde. Det gør helt ondt i hjertet at tænke på.

Havde det ikke været for dyreværnsorganisationen Animal Aid Unlimited var det sikkert også sket med gadehunden Perry.

Da dyreværnsfolkene fandt ham, var han så syg og udsultet, at det blot var et spørgsmål om timer – eller måske en dag eller to – før han ville dø.

Hele hans afpillede krop var dækket af sår og infektioner, og han var så svag, at han end ikke kunne spise.

LÆS OGSÅ: Hund lærer børn at læse

 

Mad, medicin og kærlighed

På dyreinternatet gav de frivillige ham antibiotika mod infektionerne og et drop, så han kunne få noget næring i kroppen.

Lidt efter lidt vendte kræfterne tilbage, pelsen voksede ud – og før nogen vidste af det, sprang Perry glad omkring og spiste og legede med de andre dyr.

Det er helt ufatteligt, hvad mad, medicin og kærlighed kan gøre!

Se den utrolige forvandling i videoen herunder – men vi advarer: Billederne af Perry i begyndelsen af videoen, da han blev fundet på gaden, er stærkt ubehagelige.