Skæbner

Græder af glæde

26. oktober 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: YouTube
Prøv lige at se her, hvor glade de to drenge på 11 og 9 år bliver, da deres mor finder deres kat, som har været forsvundet i to måneder. Det er glædestårer i massevis.

Familiens 13-årige kat Madison var forsvundet. Den havde været væk i to måneder, og lige meget hvor meget de to sønner i familien på henholdsvis 11 og 9 år havde ledt, var Madison bare væk.

LÆS OGSÅ: Silas smukke familie

Men pludselig en dag så deres mor, Sheryl, familiens kat løbe rundt nede ved den lokale tankstation, og hun fik den hurtigt med hjem o kunne overraske drengene med de gode nyheder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Madison er supersød

Madison er en en-øjet kat på 13 år. Drengene på 11 og 9 har kendt den hele deres liv. Madison er supersød, og elsker at bruge tid på at ligge på folks skuldre, forklarer Sheryl til hjemmesiden AOL.com.

LÆS OGSÅ: Ville ønske jeg havde fået en abort

-Vi fik hende, da hun var så lille, at vi måtte made hende med flaske. Og hvis vi skulle nogen steder, måtte vi bare tage hende med, hvis vi skulle være væk i mere end tre timer.

Men for to måneder siden, var Madison gået ud, og hun kom ikke tilbage.

Tårer i øjnene

-Jeg kom kørende cirka en kilometer væk fra vores hus, da jeg så en kat gå sammen med nogle børn. Hold da op, hvor den ligner vores Madison, tænkte jeg, siger Sheryl til AOL.com

LÆS OGSÅ: Derfor græd Anne Laxholm

Hurtigt blev hun klar over, at det faktisk var Madison. Hun fik hende ind i bilen og ringede hjem til sin 18-årige datter for at fortælle hende de gode nyheder. Hendes datter modtog hende med tårer i øjnene, og de blev enige om, at overraske drengene, samt optage deres reaktion på video.

Det rørende gensyn kan du se her via YouTube:

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Har du set, at du lige nu kan spare 40 % på massevis af varer i Ude og Hjemmes webshop?

Sponsoreret indhold